Pidem Restaurant İçecek İptal Edip Onun Yerine Menü Eklemek İstedim, Kabul Edilmedi!

13 Nisan 2024 22:16452
Faysal'ın Teşekkür Mesajı
Gerçekten telafi edeceğinizi hiç sanmadim, hallettiğiniz için bir de müşterinizin şikayetinizi ciddiye aldığınıza çok sevindim teşekkür ederim
Faysal
11 Nisan 2024 21:04

Bir içecek iptal edip onun yerine menü eklemek istedim, oradaki kadın çalışan kabul etmedi, dedim zaten daha doldurmadınız içeceği bende onun yerine menü almak istiyorum o da hayır öyle bir şey yok dedi uğraşmak istememiş, adres Avenue Mall, Pidem

15 Nisan 2024 15:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili müşteri ilişkileri birimimiz sizinle irtibata geçecektir.

Faysal
17 Nisan 2024 15:22

Menüde Pide Görünse De Sunulmadı, Güven Kırıldı

10 Haziran 20:22154

10.06.2026 saat 19.39’da Ankara Antares AVM Pidem şubesinden çorba siparişi verdim. Menü görselinde çorbanın yanında açı...

Pidem Şubesinde Çalışanların Hakaretli Davranışı Ve Uzun Bekleme

25 Aralık 2025 20:20367

25.12.2025 tarihinde saat 19.18 sularında Kağıthane Axis AVM’de bulunan Pidem şubesine gittik. Patatesli kıymalı pide me...

Tümünü Gör
Pidem Restaurant Yemekten Kıl Çıktı