PHILIPS Ev Aletleri Philips Lumea SC1997 Farklı Cihaz Geldi Orijinal Mi Sahte Mi?

14 Mart 2024 17:23

Hepsiburada satıcısı üzerinden Philips Lumea IPL SC1997/00 aldım. Ancak kutunun üzerinde olan görsel ile gelen cihaz uyuşmuyor. Philips yazısı cihazın kenarında yazmıyor. Üstelik ürün geldiğinde kutudaki bantları kesilmiş üstüne yeni bant yapıştırılmıştı. Cihazın orijinalliği ve kullanılmış olmasıyla ilgili şüphelerim var. Philips tarafından cihazın görsel ve gerçeği arasında neden fark olduğunun açıklanmasını istiyorum.

Eynesil

Şu an bende de aynı sıkıntı var bugün teslim edildi iade düşünüyorum siz ne yaptınız Teknosa'dan 921 olan modelini alanda da orada yazıyor yarin Philips arayıp soracağım

Eynesil

Umarım orijinaldir. Orijinalliğinden şüphe ettim yazi farklı yerde olunca ben o yüzden 1997 aldım ama hala şüpheliyim duruyor paket

Feyza

Merhaba bri921 modelinin kutusunda bizimkinin resmi var. Onun içinden de sc1997 çıkıyor tek farkı kaş kalemi. Sanırım bize de içinden kalemi çıkarılarak gönderiliyor. Denedim bir sorun gözükmüyor barkoduyla da kaydoldu iade etmeyi düşünmüyorum inşallah bir sorun çıkmaz.

Halime sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea IPL Cihazım Sürekli Isınıyor Ve Servisten Bilgi Alamıyorum

Halime
20 Ağustos 2025 21:45

Beyza
20 Eylül 2025 16:58
philips-lumea-cihazda-cam-cikintisi-ve-garanti-kapsaminda-kargo-sorunu-1.pdf
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
11 Temmuz 2023 13:27