Philips TV Hareketleri Sahnelerde Kayma ve Bozulma

Şükrü
24 Haziran 2023 11:00

Merhaba Media Markt ® tan Philips ® 55pus 8807 TV aldım 10 gün önce, şu an fark ettim hareketli sahnelerde ve maç izlerken görüntü kayması gibi ve görüntü dalgalanması mı diyeyim adı her neyse hoş olmayan bir durum ortaya çıktı bir de 120 hz diye reklam ediyorsunuz sıfır TV de bu sorun varsa kimse para verip sora pişman olmasın 60 hz gibi hareketler yayılıyor böyle boşa para verirsiniz.

Maç izlerken top sanki arkasında iz bırakıyor titriyor gibi. Dövüş sahnelerinde yumruk atarken yine aynı şekilde yıldız kayması gibi arkasında iz bırakıyor dalgalanıyor. Beyaz renkler sarı gibi duruyor ekran ayarı yaptım olmadı başka bir televizyonda aynı diziyi eş zamanlı izledim, aynı maçı eski televizyonda izledim böyle bir sorun yok. Bu kadar pahalı bir televizyonda bu nasıl oluyor aklım almıyor. Benim adıma pişmanlık şaşkınlıktan başka bir şey değil artık Philips.

08 Temmuz 2023 01:03

13 Haziran da Media Markt'tan elime ulaşan Philips 55 8807 modeli 15 Haziran da kurulumu yapıp kullanmaya başladım TV den çıt çıt ses geldiğini fark ettim ara ara video izlerken TV açıp beklerken kapalı olduğu halde piriz de takılı dururken sanki bir şeyin otomatiği atar gibi çıt çıt ses geliyor bir aylık cihaz sorunlu geliyor bana akım koruma prizi kulanın denildiği Philips tarafından aldım kullandım gene aynı devam ediyor ses Philips olarak aldık TV yi hayel kırıklığı Philips'e para vermeyin bir daha Philips arızalı sorunlu TV üretiliyor

profile profile
24 Haziran 2023 11:53 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Ceyhan sonucu yetersiz buldu

13 Haziran 2023 08:40
philips-tv-philips-55-pus-8807-hareketli-sahnelerde-kayma-ve-goruntu-bozulmasi-1.pdf
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV'de Beyaz Bulut Sorunu Ve Servis İlgisizliği!

23 Ocak 11:22
Philips TV'de Beyaz Bulut Sorunu Ve Servis İlgisizliği!
Ataser sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 14:52
Philips TV Yeni Televizyonumun Değişimi Neden Bu Kadar Uzun Sürüyor
Philips TV Yeni Televizyonumun Değişimi Neden Bu Kadar Uzun Sürüyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 17:10
Philips TV'de Bulutlanma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği