PHILIPS Ev Aletleri Philips Speedpromax Batarya Değişimi

01 Nisan 2024 17:16

Philips SpeedPro Max dikey süpürgeyi alalı iki yıl oldu. Haliyle garantisi bitti. Şarjının bir anda dolu olduğu halde bitmesi şikayetiyle tamir amaçlı servise götürdüm. Batarya değişimi gerektiğini ve bunun için 5.500 TL fiyat talep edildiğini söylediler. Eski bataryayı almazsam fiyatın 4.700 TL olduğunu belirttiler. İki senede bozulduğu ve yüksek bir maliyet istendiği için şaşırdım; zira sıfırı on bin TL. Bu fiyatı bir süpürge için vermek mantıklı değil. Süpürge resmen elimde kaldı, çok pişmanım. İki kez sapı kırıldı, bir kez dönen süpürme başlığı bozuldu ve sürekli masraf çıkardı. İki yılın sonunda kullanılamaz hale geldi. Bataryaya bu kadar yüksek bir fiyat biçilmesini anlayamıyorum ve bir daha Philips markasının herhangi bir ürününü asla almam.

02 Nisan 2024 15:07 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sonuna kadar katılıyorum. Fırça bozuldu fırça aldım. Sonra teleskobik boru çatladı yenisi aldım. Sonra yeni aldığım teleskobik borunun düğmesi bozuldu düğme aldım. Sonra da batarya öldü. Zaten batarya ölene kadar süpürgeye verdiğim kadar para harcadım. Sonra batarya ölünce, ölüsünü duvarda asılı bırakıp yeni süpürge aldım.

19 Mart 2024 12:44
Özge sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 23:08
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 16:42
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri