Bilal sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 16:30

Philips Aqua Trio 9000 süpürge başlığı açma tuşuna bastıktan sonra önce süpürge çalışıyor. Sonra süpürge başlığı çalışıyor. Kapattıktan sonra önce süpürge kapanıyor. Sonra başlık kapanıyor. Başlık 5 saniye daha dönmeyi sürdürüyor. Ben bu cihazı alalı daha 2 hafta oldu. Diğer başlıklarda problem yok.

13 Kasım 2024 21:19

Bundan 2 ay önce aldığım Philips Aqua Trio 9000 1 ay sonra süpürge başlığı, tuşu kapatdıktan sonra 7-8 saniye dönmeye devam ediyordu müşteri hizmetleri çok fazla yardımcı olmadı kendi işimi kendim hallettim teknik servisi aradım geldi aldı cihazı benden yaptık dedi eyvallah dedim son 1 aydır da süpürgede aşırı derecede emiş gücü azaldı başlığı yerdeki kırıntıları falan sağa sola atıyor ufacık kırıntıyı bile zorla çekiyor ben bu cihaza 25.000 ₺ verdim yemin ederim böyle olacağını bilsem almazdım 25.000 kere pişmanım konuyla alakalı yardım bekliyorum

20 Eylül 2024 18:08

Ve ayrıca ıslak kuru başlığın kirli su haznesi yerine tam oturmuyor su akıtmıyor ama yerine de tam oturmuyor onunda resmini çekip atacağım

21 Eylül 2024 14:07
PHILIPS Ev Aletleri Philips Aqua Trio 9000

Bahsettiğim su haznesi tam oturmuyor yerine

23 Eylül 2024 14:29 (Şikayetten 3 gün sonra)
23 Eylül 2024 16:00

Bilal Bey Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

23 Eylül 2024 16:02

Numaramı güncelledim tekrar arayabilirsiniz

24 Eylül 2024 11:21

Sizi ben aradım ama merve hanım bana yardımcı olmadı telefonu kapattı ve geri dönüş sağlamadı 25.000 TL para veriyoruz böyle rezil oluyoruz bana dönüş yapın

20 Kasım 2024 16:53
PHILIPS Ev Aletleri Philips Aqua Trio 9000

Evet yeni bir sıkıntı ile geldim geçenlerde emiş gücünden dolayı şikayet yazmıştım bugün filtremi açtım ve manzara hiç de iyi değildi fotoğrafı atıyorum ben Philips yetkililerini acil göreve davet ediyorum bunun için ne gerekiyorsa yapacağım bana çözüm bulmazsanız Hakem Heyeti midir mahkeme midir artık her neyse ben 25.000 (yirmibeşbinlira) verdiğim cihazdan bu kadar sorun çıkması normal değil ya yenisini verin ya da başka iade alın bu nedir ya! 2 aylık cihaz bu bana ulaşacak arkadaş WhatsApp üzerinden yazarsa çok iyi olur telefonuma şu an aramalar gelmiyor yurt dışında olduğum için

Yorumlar (6)

Abdulkadir

Beyler ne yaptınız çözüm buldular mı

Sen Ne yaptın Abi Hallettiler mi

Halletmediler

Erkan

Aynı sorun Benim cihazımda başladı Bir aylık cihaz 3 Gündür bu şekilde Eğer benim sorunumu cozmeslerse mahkemeye Kadar giderim

Çözüm buldular mı

Bilal

Benim de çözmezlerse neler neler yapacağım 2 aylık cihaz yazık günah be!

28 Haziran 2025 14:50

Philips Aqua Trio 9000 Süpürge Başlığı Kendi Kendine Çalışıyor Ve Durmuyor