Murat sonuçtan hiç memnun değil

Philip Morris Bayinin Nakit Alım Direnişi Ve Kredi Kartı Sorunu!

24 Aralık 2024 13:09

Philip Morris'in bayisi olan Öz Uğur a. Ş.'nin mobbing uygulaması, havale limitlerinin 30 bin TL'ye çıkmasından sonra Elazığ bayisinin nakit almamak için direnişi ve sonrasında haftada 3 olan rut'u haftada 1 güne düşürmesi, ayrıca ürün alımında kredi kartı seçeneği olmaması da cabası. Bunun için gerekli mercilere başvurumu yaptım, gerekli cevaplar geldi. Evrakları hazırladıktan sonra Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunacağım. Tıpkı bizim müşteriye kredi kartı geçerli değil diyemediğimiz gibi, sizin de böyle bir hakkınız olmadığını kanunda yazdığı gibi siz de bize kredi kartıyla ürün tedariği yapmak zorundasınız. Bunun için gereğinin en kısa sürede yapılmasını talep ediyorum. Konum olarak Elazığ'ın 3 büyük mahallesinden biri olan minibüs durağındayım.
Murat A***, A*** Çerez.

24 Aralık 2024 15:36 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Murat Bey, Geri bildiriminiz ilgili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla, PHILIP MORRIS Tütün Mamulleri Tüketici Danışma Hattı

Murat
Murat
02 Ocak 2025 09:51

Yaklaşık bür hafta oldu ne arayan ne soran dalga geçer gibi müşteri numarasını sormak için 2 defa aradınız dahada ses çıkmadı

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Morris Ödeme Sorunu -kartla Satış Yapılmaması

26 Nisan 2024 14:15
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 13:07
Rahim sonuçtan çok memnun