Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

İphone Kaplama Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

11 Aralık 2024 16:44

14.11.2024 tarihinde Kanyon AVM otopark çıkışında bulunan “phabletshield” firmasında iPhone 15 Pro telefonumu 360 kaplama yaptırdım.
Daha 1 ay geçmeden kenarlardan toz almaya başladı ve SIM kart kısmındaki kaplama koptu. Gidip sorduğumda iPhone 16 telefonları çıktıktan sonra cihazlarına güncelleme geldiği ve sürekli bu sorunla karşılaştıklarını söylediler. Daha iyi cihazı olduğunu iddia ettikleri başka bayiler önerdiler. Sorunun devam edeceğine emin olduğum için her tarafta WhatsApp iletişim yazan 549 *******56 numaralı telefona WP aracılığı ile yazdım. Bana değişim yapabileceklerini ve faturada iade olmadığı yazdığını söylediler. Fatura veya belge verilmedi dediğimde ise talep etseydiniz verirlerdi denildi. Ürün fiyatı 1300 TL, benden önceki müşteriye 1200 TL'ye yaptı. Sözde bana özel 1050 TL olarak verdi ama 900 TL'ye yaptıran bile var. Açıkçası paranız ziyan olsun diyorsanız telefonunuza bile yazık etmeyin. Gidin çöpe atın 1.000 liranızı, en azından çözüm bulmakla uğraşmayan firmalar para kazanmasın.

profile profile

02 Kasım 2023 16:22
Phablet Shield 360 Kaplama Hiçbir İşe Yaramıyormuş Maalesef
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Beklenmedik Ekstra Ücret Şoku: Phablet Shield Mağazasında Lens Koruma Krizi

18 Ekim 2024 22:52