Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Beklenmedik Ekstra Ücret Şoku: Phablet Shield Mağazasında Lens Koruma Krizi

Beklenmedik Ekstra Ücret Şoku: Phablet Shield Mağazasında Lens Koruma Krizi
18 Ekim 2024 22:52

Phablet Shield firmasının Akasya AVM'deki mağazasına bugün uğradım ve iPhone 16 Pro max cihazıma 360 derece kaplama yaptırmak istediğimiz söyledim ön cam korumam olduğu için arka ve yanlara arkadaş 1300 TL fiyat verdi. Okeyleştik ve işlemin 4-5 dakika süreceğini söyleyerek işleme başladı. Sonrasında yetkili C***** bey lens korumam olmadığını (ben olduğunu sanıyordum. Kendisi yok dedi) yapmamızı önerdi. Haliyle çok ufak bir detay olduğu için fiyatını kendisine sormadan okeyledim. Kendisi de bir fiyat bilgilendirmesi yapmadı. C***** bey işlem bittiğinde ödeme yapacağım zaman 2800 TL gibi bir rakam telaffuz etti. Ben tabii ki koca telefonun kaplamasının 1300 TL tuttuğu yerde lens korumasına 1500 TL istenileceğini tahmin edemedim. Şok olmuştum keşke bu konuda uyarsaydınız diye sitemde ettim. Ancak kendisi durumu düzeltmek yerine tamam sizden 2500 alalım gibi kendince 300 TL gibi bir indirim yaptı. Yaptığı lens koruması ürününü internetten araştırdığımda en pahalı 320 TL gibi bir fiyatı olduğunu görünce şikayet etmek istedim. Ücretin haksız olan kısmının iadesini istiyorum. Umarım güzel sonuçlanır çünkü eğer güzel bir dönüş alamazsam hukuki boyutta da başkalarının da canı yanmadan bu ve bunun gibi müesseseleri yanlışından döndürmek derdindeyim.

profile profile

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

İphone Kaplama Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

11 Aralık 2024 16:44