Pfizer Genotropin Büyüme Hormonu Bulunmuyor!

11 Eylül 2024 23:16

Genotropin 12mg büyüme hormonu Antalya'da hiçbir eczane ve depoda bulunmuyor. Büyüme hormonu tedavimizi eksiksiz ve uzun süre bu şekilde nasıl devam ettirebiliriz? Bu kadar ihtiyaç duyulan bir ilaç neden talebe karşılık veremiyor? Sorumlu olan kurum ve yetkililere iletilmesini ve bu sorunun ivedilikle çözülmesini temenni ediyorum.

12 Eylül 2024 10:18 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, konuyla ilgili detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla.

Ezgi

Anlıyorum bizim de aynı şekilde maalesef uzun yıllar kullanmak zorundayız bu şekilde çok zor oluyor ve bulamıyoruz 1 tane var şu an elimde ve 1aydır ilaç bulamıyoruz iki kere reçete yazdırdık yok 3reçeteye gıdıcez ama ilaç yok yine Allah yardımcımız olsun bu sorun son bulsun çocukların geleceği hiçe sayılıyor

Ezgi

Merhaba ilacı bulabildiniz mi ya da dönüş yapıldımı size bu konuda

Şule

İlaç için her fırsatta birçok eczane arıyorum. Bulabildiğim zaman reçete yazdırıp alıyorum. Reçeteye yazılan 5 adet oluyor. Ama ben 1-2 tane bulabiliyorum. Şu ana kadar bir kez 12 günlük kullanamadığımız boşluğumuz oldu. Firmanın verdiği numarayı aradığımda ise maalesef çözüm sunamadılar.

Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Pfizer Tedavi Aksıyor Mağdur Oluyoruz!

Ferhan
31 Ocak 2025 23:26

Pfizer Genotropin Eksikliği: Tedavim Yarım Kaldı!

Nadir
30 Ekim 2024 13:21
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Genotropin İlaç Eksikliği: Kızımın Tedavisi Tehlikede

Hulya