Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Genotropin İlaç Eksikliği: Kızımın Tedavisi Tehlikede

17 Ekim 2024 13:49

Genotropin ilaç 12 mg eczanelerde bulunmuyor.
Kızım büyüme hormonu eksikliği sebebiyle tedavi oluyor. İlaçları bulamazsam eğer tedavisi sekteye uğrayacak. Acil destek rica ediyorum. Çevremdeki eczanelere telefonla sordum. Tedavi için ilacı kullananlar bu şekilde zor durumda kalmaması lazımdı

17 Ekim 2024 14:15 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba, ilgili ürün hakkındaki sorularınız için hekiminizin ya da bölgenizdeki eczacınızın bizimle iletişime geçmesini veya formu doldurmasını rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

17 Ekim 2024 14:39

Şimdi bana bir eczane buldu. Fakat ürünlere zam gelmiş. SGK reçetesi sebebiyle benden 12 kutu işin 13 bin tl. İstedi. Şaşkınım. Doğru olabilir mi

17 Ekim 2024 15:53

Tanıdığım başka bir eczacıyla fiyatını hesaplattım. -2 kutu için benden 404 TL isteme hakları varmış. Bu bilgiyi de alarak, benden 13 bin tl isteyen eczaneyi aradım. Bana para kazanmak zorunda olduklarını söyleyince küçük bir şok yaşadım. İlacı Selçuk ecza deposu bir başka bir depoda bulmuş dedi. Buna ortak olmamalıydınız dedim. Yaptığınız çok ayıp. Bana ürüne zam geldiğini söylediniz şimdi de farklı şekilde konuşuyorsunuz dedim. Ardından asıl eczacısı telefonu aldı. Bu konuyu ne zaman bizim eczanenizle ne zaman konuştunuz bilmiyorum ama ilaç bitmiş olabilir. Ben size yardımcı olacağım. Soracağım depolara dedi. Şaşkınım. Güvenim gitti. İlk defa yaşadım.

Kilo ve boy

Emine
Emine

Devlet raporla karşılıyor neden parayla alıyorsunuz ki özeldemi yazıldı

Gültekin

Merhaba kaç doz kullanıyor oğlunuz

30 Ekim 2024 09:29

Pfizer Genotropin İlaç Tedarik Problemi Hakkında