Nazif sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2023 23:23
Nazif'in Teşekkür Mesajı
“Her şey için teşekkürler ama kargo ücretini tek vereceğimi düşünüyordum gönderim yaparken de alıcı ödemeli göndermişler sağ olsunlar”

Doğrular marka aldığım ütü masası her yerinden kırılmaya başladı. Ayaklarını tamir ettirdim bu defa üstten kırıldı. Bu kadar para verilen bir malzemenin böyle olması çok can sıkıcı gerçekten. Bu arada elimde fiş de yok ne yazık ki ayrıca açılmıyor ve kapatırken pat diye yere düşüyor.

31 Temmuz 2023 09:59 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Ağustos 2023 05:23

Gerçekten bir dönüş yapıldı ben de tekrar mağduriyetimi ilettim sonucu yine buradan paylaşacağım

05 Ağustos 2023 02:29

Doğrular şirketi benimle irtibat geçtiler ve ücretsiz olarak tamir edebileceklerini söylediler masayı ben kargo ile gönderdim. Kargo konusunda da yardımcı olacaklar kişisel gönderim yerine alıcı ödemeli olarak şimdi masanın tamir edilip gelmesini bekliyorum

11 Ağustos 2023 10:01

03 Ekim 2023 17:06

Nermin sonuçtan çok memnun

Nermin
06 Ocak 2024 22:43
"Yetkili servis gelip ürünün problemini tespit etti. Firma da ürünümü yenisiyle değiştirdi. Çok teşekkürler."

Mukaddes
29 Kasım 2023 12:02
Deniz sonucu yetersiz buldu

28 Mayıs 2023 12:56
Gazella Ütü Masası 2 Haftada Kırıldı
Ersin sonuçtan çok memnun

Ersin
16 Nisan 2025 09:15
"Kırılan ürün için hemen aradılar ve kırılan ürünü istediler. Adreslerine gönderdim, inceleme yaptıktan sonra yenisini hemen gönderdiler. Satış sonrası müşteri destekleri çok iyi. Teşekkürler..."
Tehlikeli Ve Dayanıksız Ütü Masası Deneyimi
Tehlikeli Ve Dayanıksız Ütü Masası Deneyimi