Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Rahatsızlığım İçin Gittiğim

02 Haziran 2023 02:19

İstanbul-Anadolu-Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Diş Hekimliği genel diş Yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle gittiğim hastanede yapılması gereken müdahale yerine başka bir işlem yapılması ve 15 gün sonra tekrar randevu almam söylendi. Benim rahatsızlığım için yapılması gereken müdahale için hiçbir problem olmazken neden başka gereksiz bir işlem yapıp bana 15 gün sonra tekrar randevu almam gerektiğini söylüyor. Hiçbir hasta yokken içeride bekliyor, dışarıda millet bekliyor. Ne ekranda görülen hasta takip ediliyor ne de bir saygı ve davranış üslubu gösteriliyor. Rahatsızlığım üzerine gittiğim hastanede, ben içeriye muayeneye girdiğimde elinde cep telefonu ile meşgul oluyor.

Tuğba
Tuğba

Merhaba dün akşam Pendik ağzı diş Ekin şu Bayraklı hanımefendi de randevum vardı diş ağrısı şikayetiyle gitmiştim röntgen istedi doktor baktı kanal tedavisi olması lazım dedi hiçbir işlem yapmadı randevu alıp gelirsin dedi ve öyle bir yüz ifadesi konuşmak istememek sanki zorla oraya bırakmışlar hanımefendiye hastalara öyle bakıyor +olarak diş temizliği yaptı ne bir önlük takmak ne bir peçete vermek hiçbir şekilde hiçbir şey yok bir daha asla randevu alıp gidebileceğim bir doktor değil kendisi Not :***** hasta adı

Diş Tedavisinde Yetersiz Bilgilendirme Ve Yanlış Yönlendirme

06 Kasım 2024 10:24