Berk sonuçtan hiç memnun değil

Pelin Yıldız Butik İade Süreci Fiyaskosu

02 Haziran 2024 22:23

Pelin Yıldız Butik'ten annem için elbise aldım ve ürüne 600 TL + 50 TL kargo ücreti ödedim. Ürünün kalitesi çok kötü olduğu için ürünü iade etmek istedim ve firma bana 94 TL iade kargo bedelinin kesilerek ücret iadesi yapılacağını söyledi. Tek kelime ile fiyasko ve kötü işletmecilikten başka bir şey değil. Ürünü alırken zaten kargo ödüyorum, bir de üzerinde iade kargo ücretini normal kargonun 2 katı olarak ödüyorum.

Sonuç olarak naylon poşet kumaşından yapılan bir elbiseye 600 TL verip, üzerinde 50 TL kargo ve 94 TL iade kargo ücreti vererek paramla rezil oldum. Çok kötü bir işletmecilik. Üzgünüm ki bu zihniyetle başarılı bir işletmeci olamazsınız.

Ogretmen sonuçtan hiç memnun değil

Pelin Yıldız Butik Defolu Elbise, Eksik İade: Yılların Alışverişinde İlk Kez Böyle Bir Sorun!

31 Temmuz 2025 13:31
pelin-yildiz-butik-defolu-elbise-eksik-iade-yillarin-alisverisinde-ilk-kez-boyle-bir-sorun-3.jpg
pelin-yildiz-butik-defolu-elbise-eksik-iade-yillarin-alisverisinde-ilk-kez-boyle-bir-sorun-2.jpg
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 23:32
Sindimoda İadenin Olmadığı Ve Değişimde Zorlama
Özge sonuçtan memnun

16 Ekim 2024 13:58
"Sorunumu kısa sürede çözdüler. İlgileri için teşekkür ederim ama bundan sonra bir daha sipariş vermem güvenip."
Yanlış Ürün Ve Kesintili İade Mağduriyeti
Yanlış Ürün Ve Kesintili İade Mağduriyeti

15 Nisan 2025 20:50
Yanlış Beden Ve Yırtık Ürünlerle Mağduriyet
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 18:28
Roza Butik İnternet Üzeri Kıyafet Alımı