Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm'de Tedarikçi Sorunu Ve İptal Edilen Sipariş

Epttavm'de Tedarikçi Sorunu Ve İptal Edilen Sipariş
09 Kasım 2024 00:39

Epttavm gördüğüm en kötü alışveriş sitesi. Tedarikçilerini hiçbir şekilde özenli seçmiyorlar. Olabildiğince uzak duruyorum ama Einhell GE-US 18 Li Akülü Gübre ve Tohum Serpme Makinesine ihtiyacım oldu. Ve fiyat araştırmasında ciddi bir fiyat farkı ile Epttavm'de olduğunu gördüm. Pars Endüstri isimli bir tedarikçiden gelecek olan makinenin tanıtımında sipariş verirken 2 gün içinde kargoda ibaresi var. 4.11.2024'de sipariş verdim. Perşembe günü firmayı defalarca aradım açan yok. Epttavm müşteri hizmetlerini aradım. "Prosedür gereği tedarik süresi 3-5 iş günüdür" cevabı aldım. Neden 2 gün içinde kargoda yazıyor o zaman diye sorduğumda takılmış plak gibi yine aynı cevabı aldım. Bugün (8.11.2024) şans eseri firmaya ulaştım. Kendileri ürünün şarj cihazlarında problem olduğunu, yeniden sipariş verdiklerini, gün içinde kargoya vereceklerini söylediler. Akşama kadar bekledim, firmayı tekrar aradım, tabii ki açan yok. 2 gün evvel Epttavm üzerinden sorduğum "siparişte neden kurye bekleniyor ibaresi var" sorusuna "PTT Kargo aracı gönderince kargoya veriyoruz. Araç gelmeden bir şey yapamıyoruz." diye yazmışlar. Yani Epttavm kendi gibi bir tedarikçi bulmuş. Zaten tedarikçilerini ciddi bir şekilde denetleyen Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi diğer alışveriş sitelerinde bu Pars Endüstri denen firmayı göremezsiniz. Sonuç; 5. gün sonunda siparişi iptal ettim ve bilinen yerlerden sipariş verdim.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 19:17
Burak sonuçtan çok memnun

23 Şubat 2024 13:46
"Ümit Bey'in uğraşları sonucu kargo ürünü teslim aldı teşekkür ediyorum"
Pars Endüstri Ürünümü Kargoya Vermiyor
Turan sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2024 18:25
"Evet ürün elime ulaştı. Ödemeyi eski fiyattan aldılar. Sorun çözüldü pars endüstri ye teşekkürler."
Pars Endüstri Mağazası Ürünü Yollamadı
Pars Endüstri Mağazası Ürünü Yollamadı