Gülsen
Gülsen
Parodontax
25 Ocak 2024 17:039.221

Yakın zamanda bir siteden Parodontax diş macunu satın aldım. Ürünün barkodunu okuttuğumda kayıtlı gözükmedi ve kapağını açtığımda şişenin jelatini yoktu. Ayrıca renk tonunda farklılık var ve diş etlerimde daha çok kanamaya neden oldu. Ürünün orijinalliğini sorgulamak istiyorum.

26 Ocak 2024 09:44 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Şikayetinizle ilgili olarak yapmış olduğumuz görüşme neticesinde ilgili ürün şikayet kaydı alınmış olup, GSK Tuketici Sagligi tarafından gerekli görüşme gerçekleştirilmiştir. Sizin de sağladığımız geri dönüşten memnun kaldığınızı umuyoruz. Süreci değerlendirmek için bireysel üyeliğinizden giriş yaptıktan sonra profilinizdeki şikayetlerim bölümünden karşınıza çıkacak alanda anketi doldurup, memnuniyetinizi yıldız vererek bize iletebilirsiniz. GSK Tüketici Sağlığı ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarmızla, GSK Tüketici Sağlığı

Onur
Onur
11 Şubat 2024 16:24

Orijinal gibi gözükmüyor ürün pahalı olduğu için çakmasını hemen yapıyorlar

İrfan
16 Haziran 2023 17:263.882

"Firma hızlı bir şekilde ulaştı ürünleri kontrol ettik orijinal iş. Teşekkürler"

Merve
8 Ağustos 2023 10:146.086

Parodontax diş macunu orijinal mi değil mi anlayamadım bundan önce beyazını kullanıyordum gayet güzeldi ama bu aldığımın...

1 Destek

Parodontax Bozuk Ağız Bakım Suyu Satıyor

Parodontax Bozuk AğızBakım Suyu Satıyor

Tuğçe
Parodontax Ağız Bakım Suyunun Kıvamı Tuhaf!

Parodontax Ağız BakımSuyunun Kıvamı Tuhaf!

Nursena

Öne ÇıkanKonular