Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Paribu.com Dan Müşteri Destek Hizmeti Alamıyorum

09 Nisan 2024 15:30

25.3.2024 tarihinde Paribu.com'daki hesabıma ilk defa yaptığım için bilmediğimden dolayı destination tag kullanmadan üç ayrı işlemde kripto para yolladım. Hatamı fark edince Paribu.com'a iki işlem için birlikte bir, diğer işlem için ayrı bir e-posta göndererek destek istedim. İşlemler için benden çok detaylı bilgiler (işlemin tüm detayları ile ekran görüntüsü, detaylı video kaydı, onay maili vs.) istediler, hepsini gönderdim. İki işlem için onay maili gelmediği için gönderemedim ancak buna rağmen bu işlem için 'araştırıyoruz, bilgi vereceğiz' şeklinde mail hemen geldi ve iki hafta sonra kripto para hesabıma geçti. Diğer işlem için hiçbir bilgi gelmedi, iki hafta sonra mail atıp sordum, tekrar aynı bilgileri istediler (hiçbir araştırma yapılmamış belli ki), tekrar yolladım ancak hemen akabinde yolladığım bilgileri farklı şekilde tekrar istediler (onay mailini yollamıştım, video görüntüsünü istediler). Benzer hatalı işlemler, talep edilen ve cevaben gönderdiğim aşırı detaylı aynı bilgiler, ancak iki farklı yaklaşım. Aynı bilgileri tekrar tekrar yolluyorum ancak işi yokuşa sürmekten başka bir şey yapılmıyor. Söz konusu tutar 2.000,00 TL bile değil. Paribu'da yapacağınız işleme ilişkin müşteri destek hizmeti tamamen keyfiyete kalmış, destek beklemeyin, paralarınız Allah'a emanet.

05 Haziran 2024 11:06

Paribu daki ripple hesabıma destination tag kullanmadan transfer yaptım hatamı fark edince 25.03.2024 tarihinde Paribu destek hizmetlerine sistem üzerinden kayıt oluşturarak yardım talebimi ilettim, 3 hafta bekledim hiçbir gelişme olmayınca e-posta ile akıbet sordum, 3 hafta önce yolladığım detaylı bilgileri istediler (yani 3 hafta boyunca hiçbir şey yapmamışlar üstelik bilgi de vermemişler), detaylı bilgileri (işlemin her adımını gerçekleştirirken çekilmiş video görüntüsü dahil), tekrar yolladım, beğenmediler tekrar yolladım, açamadık dediler tekrar yolladım, kaçıncıdan sonra nihayet kabul ettiler hatırlamıyorum ancak nihayet kabul ettiler, yolladıkları cevap mailinde araştırmanın 5 iş gününe kadar sürebileceği yazıyordu, (bütün yapacakları tüm detaylarını verdiğim işlemin gerçekten var olup olmadığını kontrol etmek, yani hesaplarına giren 95 ripple ın işlem kodu ile benden aldıkları detaylı bilgideki işlem kodunu eşleştirmek) 2 hafta sonra tekrar akıbet sordum, araştırıyoruz bekle 2 hafta sonra tekrar sordum cevap gene aynı, araştırıyoruz bekle 10. Haftada sitem ederek sordum, dalga geçer gibi bir cevap 'talebinizin acil olduğunu ilgili birime iletiyoruz bekleyin' şaka gibiler, 11 hafta oldu hala araştırıyorlar sistemin nasıl çalıştığını görmek için deneme işlemleri yapıyordum, böylece Paribu yu tanımış oldum, artık tüm paramı çektim, iyi ki büyük tutarlarda işlem yapmamışım, yapmayı da düşünmüyorum. Paribu ya asla güvenmiyorum,

1717574788809.paribu.pdf
13 Mayıs 2024 20:54

Paribu'daki ripple hesabıma destination tag kullanmadan transfer yaptım, hatamı fark edince müşteri destek biriminden 25.03.2024 de destek talep ettim, hiçbir cevap alamadım, 3 hafta sonra e-posta ile akıbet sordum, talebimi hiç dikkate almamışlar benden daha önce verdiğim detaylı bilgileri tekrar istediler, yolladım tekrar istediler, uzun uzun uğraşlar sonucu nihayet incelemeye aldık 5 güne kadar araştırma sürebilir diye cevap verdiler, 3 hafta sonra tekrar sordum aynı cevabı verdiler, aradan yaklaşık 8 hafta geçti, hiçbir cevap yok, müşteri hizmetleri yok. Oyalama taktiği uyguladıklarını düşünüyorum, Paribu da müşteri desteği yok, yatırımlarınızın Allah'a emanet olduğunu düşünüyorum.

11 Nisan 2024 13:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yardımcı olmamızı istediğiniz konular hakkında Destek Birimimize ya da mobil uygulama ve web sitemizde yer alan “Paribu Destek Merkezi” başlığından 7/24 ulaşabilirsiniz. Paribu Destek Birimi

12 Nisan 2024 08:12

Bende tam olarak bunu yaptım, web üzerinden Paribu destek hizmetleri üzerinden iletişime geçtim, bir sürü bilgi belge istediler, yolladım cevap bile vermediler, tekrar mesaj yolladım sordum yeniden bilgi belge istediler, tekrar yolladım tekrar istediler İşi yokuşa sürmekten başka bir şey yapmadılar

Veysel
01 Aralık 2023 02:54
Fırat sonuçtan memnun

Fırat
23 Kasım 2024 15:27
"Paribu 15 ay Sonra Bile Olsa İade Gerçekleştirdi teşekkürler"
Paribu'da Hatalı Transfer Sorunu Ve Geciken Destek!

17 Aralık 2024 10:32

14 Ağustos 2023 14:51
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
16 Ekim 2024 17:36