Parfümania Ambalajı Bozuk Ürün

24 Şubat 2024 14:34

20.02.2024 tarihinde 18818 sipariş numarası ile Pafümania firmasının internet sitesinden Bvlgari Man in Black markalı parfüm satın aldım. Kargo bana ulaştıktan sonra evde ambalajını açtığımda, hava kabarcıklı naylona sarılı bir şekilde gelen parfümün kutu üzerindeki şeffaf ambalajının bir tarafının açık olduğunu gördüm. Orijinal parfümlerin ambalajı kusursuz olmalıdır. En azından bir sorun olmadığına emin olduktan sonra kullanmayı düşündüm. Ancak kutuyu açtığımda, parfüm şişesinin özellikle parlak olan kısımlarının siyahlaşmış ve deforme olduğunu fark ettim. Hem internet sitelerinde %100 orijinal oldukları belirtiliyor hem de canlı destekle yaptığım görüşmede ürünlerin barkodlu ve orijinal olduğu ifade ediliyor. Ürünün orijinalliğinden şüpheleniyorum. Kargo paketinden fatura çıkmadı. Bana faturasız ürün gönderilmesi usulsüzlük yapıldığının bir kanıtı olabilir. Ayrıca firmanın iade şartlarında; iadelerin mutlaka orijinal kutu/ambalaj ve fatura ile birlikte yapılması gerektiği, iade edilecek ürünün teslim alınan şeffaf koruma ambalajı açılmadan ve orijinal paketi ile geri gönderilmesi gerektiği, orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo bandı ile bantlanmış ürünlerin kabul edilmediği, kullanılmış, orijinal kutusu açılmış ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş ürünlerin iadesinin kabul edilmediği belirtiliyor. Ürün bana ambalajı açık ve faturasız geldiği için iade hakkımın engellendiğini düşünüyorum. İlgili firmanın internet sitesinde konuyu belirtmeme rağmen tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Para iadesi konusunda acil dönüş bekliyorum.

28 Şubat 2024 12:56 (Şikayetten 3 gün sonra)

Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
21 Aralık 2023 09:53
Melis sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 09:05
Parfümania Ürün İadesi Kabul Etmemesi ve Orijinal Olmaması
Mert sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 19:14
parfum-konagim-instagram-gec-ve-hatali-urun-sevkiyati-8.pdf