Parex Wondero Su Gelmiyor!

29 Nisan 2024 14:391.724
Azra
27 Nisan 2024 22:01

27.08.2023 te amazondan aldığım Parex Wondero yu çok severek kullanıyordum. Fakat bir ay önce bir anda hiçbir şekilde su gelmemeye başladı sopayı basmama rağmen. Nasıl düzelteceğimi çözemedim. Hor da asla kullanmam ama sorunu anlamadım. Parex yakın zamanda geri dönüş yaparsa çok sevinirim.

30 Nisan 2024 09:43 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

3 Mayıs 2024 11:28

Merhaba, Konuyla ilgili sizi bilgilendirmek için irtibat numaranızdan ulaşamadık. Daha detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

22 Mayıs 2025 00:15

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Mop asla su almıyor ıslanmıyor. Bana geri dönüş yapın lütfen. Yaklaşık bin lira verdim. Sorunumun çözülmesini istiyorum.! Form doldurdum ama iletildi mi emin değilim

22 Haziran 17:426

Parex Wondero temizlik setini kızım Anneler Günü hediyesi olarak almıştı. Ürünü kullanırken hazneye ılık su koyduğumda, ...

Tümünü Gör
Parex Su Çarkı Dönmüyor, Mop Islanmıyor

Parex Su ÇarkıDönmüyor, Mop Islanmıyor

Asiye
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex TornadoSıkma Aparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem
Parex Wondero Işık Sorunu