19 Mayıs 2024 14:10744

Parex temizlik setini Trendyol aracılığıyla aldık, ürünü ilk defa kullanacaktım fakat mopa su gelmiyor, ürün suyu mopa vermiyor, bunun yanında temiz su haznesindeki su bir yerden kirli su haznesine geçiyor. Ürünü deneyip göremeden hurdaya çıkmış oldu. Ürünü ilk kontrol ettiğimde bir kırık vs görmediğim için kutusunu attım. Şu an bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum.

20 Mayıs 2024 10:39 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

9 Temmuz 2024 10:43

Merhaba, Şikayetinizin çözümüne ilişkin anketi doldurmanızı rica eder, iyi günler dileriz. Parex Müşteri Hizmetleri

13 Haziran 2024 18:29

Bende de aynı sorun oldu sorunu neymiş acaba söyleme şansınız var mı hangi parçayı almamız gerekiyor

Yeni Aldığım Temizlik Seti Su Sızdırıyor

27 Nisan 2025 21:25625

"Teşekkürler"

Parex Temizlik Setinde Beklenmedik Su Karışımı Sorunu

18 Ocak 2025 17:06793

Parex temizlik setini 6 ay önce aldım. Bu zamana kadar düzenli olarak sorunsuz kullandım. Bugün suyunu hazırlayıp kullan...

Parex Temizlik Seti Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

14 Kasım 2024 13:191.439

"Hızlı bir şekilde tarafıma geri dönüş sağlandı ve sorun giderildi çok teşekkür ediyorum"

Tümünü Gör
Parex Su Çarkı Dönmüyor, Mop Islanmıyor

Parex Su ÇarkıDönmüyor, Mop Islanmıyor

Asiye
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex TornadoSıkma Aparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem
Parex Wondero Işık Sorunu