Adem sonuçtan hiç memnun değil

Pancakeswap Aynı İsimde Token Pazarlanıyor

18 Mart 2024 17:33

Adamlar günlerdir Binance üzerinden web3 cüzdanı aracılığıyla pancakeswap'dan 'ethfi, aevo' gibi yeni çıkan kripto paralar ile aynı isimli kripto para sembolleri yaratıp telegram'da b******si isimli grupta paylaşıyorlar ve bizleri yanıltarak kripto para satın almamıza sebep oluyorlar ve şu anda satış yapamıyoruz. Binance'ye soruyorum, kendi uygulamanız içerisinde nasıl bu duruma izin veriliyor? Aevo, ethfi gibi coinlerle aynı isimde coin çıkarıp bizi yanıltıyorlar?
Şunu da belirtmek isterim, yöntem o kadar iyi ki ilk coin aldığınızda gerçek almış gibi fiyatı görünüyor. USDT karşılığı görünüyor. Her şey gerçek gibi. Coin, şüpheli olarak listelenmiş ve bize gerçekmiş gibi satılmış. Mağduriyetimin giderilmesini acilen talep ediyorum.

Binance ve pancakeswap'ın doğrudan sorumlu olduğunu düşünüyorum. Pancakeswap üzerinden coinimi satmaya çalıştığımda, 'fiyat hareketleri nedeniyle bu işlem başarılı olamayacak.' şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum. Ayrıca, transfer ücreti ve yeniden temellendirme tokenlerinin pancakeswap v3 ile uyumlu olmadığını belirtmek istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini ve 60 dolar paramın iadesini talep ediyorum.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 10:30
PancakeSwap Üzerinden Aldığım Tokenler Karşılıksız Çıkıyor

Kahraman
18 Mart 2024 22:35
Haci sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 23:58

18 Mart 2024 10:47