Harun sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 13:21

Binance borsası üzerinde WEB3 cüzdanla yeni girecek olan 'aevo' isimli Binance'nin çıkarmış olduğu coini halka arz şeklinde Binance uygulaması üzerinden buldum ve gerçek coinmiş gibi satın aldım. Hatta alım yapıldığında USD karşılığı görünüyordu. 13 Mart'ta listelendikten sonra da satış yapabilecek şekilde konu yazılıydı. Binance borsasında da 13 Mart için geri sayım vardı. Binance WEB3 cüzdanımda aldığım aevo coin görünüyordu ve hala görünüyor. Daha sonra aldığım coin şüpheli olarak listelenmiş olarak görünmeye başladı. Coin, bize gerçekmiş gibi satıldı. Tüm işlemleri Binance borsasından gerçekleştirdim. Geri satmaya çalıştığımda 'fiyat hareketleri nedeniyle bu işlem başarılı olmuyor.' şeklinde Binance WEB3 cüzdanında bu hatayı aldım ve satışı gerçekleştiremedim. Ayrıca, transfer ücreti ve yeniden temellendirme tokenlerinin Binance WEB3 cüzdanı ile uyumlu olmadığını belirtmek istiyorum. Binance'ye güvenerek toplamda 20.800 USD parayı WEB3 cüzdanımdan aevo için işlem yaptım. Sonra Binance desteği aradım, yardımcı olamayacaklarını ve cüzdan hesabını kontrol edemediklerini söyleyip konuyu kapatmaya çalıştılar. Ben de bu olayları ve yapılan işlemlerin ekran görüntülerini alarak Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Yapılan tüm işlemleri Binance üzerinden gerçekleştirdim. Binance, sahte kripto parayı kendisinin çıkarmış olduğu aevo coini nasıl fark etmez ve insanların mağdur olmasına nasıl müsaade eder? Binance borsa firmalarına maddi ve manevi tazminat davası açmak için avukatlarım hazırlık yapıyor. Binance firmasının 'SAFU' isminde kullanıcılar için sigorta, varlık fonu ve içeriğinde platform üzerinden olası yol açabilecek zararlara karşı tazmin etmek ve kullanıcıların mağduriyetini gidermek için 1 milyar USD oluşturulmuş fonu bulunmaktadır. Binance borsasından mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Ekte savcılık başvurusu ve Binance WEB3 cüzdanıma yatırdığım 20.800 USD karşılığı BNB görüntülerini ekledim. Güvenli gördüğüm Binance firmasının aksiyon alıp tarafıma ulaşmasını talep ediyorum. Kullanıcı Sözleşmesine 'hiçbir sorumluluk bize ait değildir' diyerek konunun kapanmadığını, orada yaptığım tüm işlemlerde talep ettiği tüm komisyonları almasına rağmen, bizi koruması gerektiğini, T.C. hukuk sisteminde açıkça ifade edilmektedir. Hizmet bedeli alınıyorsa, firma güvenli alım satım sistemini kurmakla yükümlüdür. Aksi durumda tüketicinin zararını karşılamak zorundadır. Sahte coinin listelenmesini engellemek zorundadır ve bu tür coinlerin alımına fırsat vermemesi gereklidir.

profile profile profile
Harun
Harun
21 Mart 2024 13:24

Merhaba ben Binance firmasına şikayette bulunuyorum pancake swapa değil tüm işlemlerimi Binance borsası ndan yaptım lütfen Binance firmasına yönlendirin şikayetimi

Yorumlar (7)

Azize
Azize

Bende aynı durumdayım ne yaptınız

Resul
Resul

Bende aynı durumdan şikayetçiyim Binance uygulamasından wep3 ten girdik pancakeswap'a oradan alım yaptık

Burak

Hocam bir sonuca ulaşabildiniz mi?

Adnan
Adnan
Şikayeti Çözüldü

Selam aynı sorunu bizim gibi yaşayan arkadaşlar mevcut en kısa sürede suç duyurusunda bulunacağım nasıl bir yol izlediniz bilgi verir misiniz teşekkür ederim

Burak

Hocam başvurdunuz mu savcılığa bir sonuç alabildiniz mi?

Bende de kayıp var

Bertuğ

Bende de var kayıp çok az ama

22 Mart 2024 12:16

16 Mart 2024 12:01
Pancakeswap Borsa Platformları Ve Güven Sorunu
Adem sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 10:30
PancakeSwap Üzerinden Aldığım Tokenler Karşılıksız Çıkıyor