Osman sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Palmibet Palmibet Nerede Bu Palmibet Yetkililere Sesleniyorum

01 Nisan 2024 14:01

Palmibet sitesinden kazandığım parayı çekmek için muhatap bulamadım. Arkadaşlar, sitede bakım çalışması yapıldığı söylendi; daha sonra siteye hiç giriş yapılamadı. Bilgisi veya ilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin çünkü bu tür olaylar sıkça yaşanıyor. Artık güven duygusu kalmadı.

16 Nisan 2024 18:28

Arkadaşım bu kadar bas bas bağırmama rağmen hala gidip üye olup para yatırıp bunu test etmek isteyen olursa da harbi büyük para yatırsın öyle bin iki binle uğraşmasın kesin verirler kesin kazanır🙂🤫ama akil var fikirde birazcık varsa bu iletiyi okuyan insan o siteyi merak edip bile. Girmez tanıdıklarınız veya tanımadıklarınız insan olan herkese yazık zor sartlarda para kazanıyorsunuz bende dahil bu kervana o sebeple en Azından kötünün iyisine bakalım ama palmibet kötü bile değil derbeder haline acınacak bir şirkettir.

06 Nisan 2024 22:19

Eğer buraya yazılanları okursanız zaten herkese aynısını yapıyorlar sakin bir başkası kayıt olup aynı hataya düşmesin bunlar sadece alıyorlar vermeye gelince muhatap yok seni bloke edip atıyorlar siteden geçmiş olsun sonra biliyorsunuz

02 Nisan 2024 21:47

Arkadaşlar lütfen palmibet denilen bu ns. Olduğu belirsiz siteyi dilden ele. Dilden dile yayalım çoğaltalım bizim düştüğümüz duruma kimse düşmesin böyle şirketlere ekmek kazandırmak inanın dürüst sitelere zulüm sayılır artık umudum kesinlikle kalmadı şimdi de bağlandım hemen geri attı müşteri hizmetleri ile görüşmemde.

İbrahim
27 Mart 2024 23:40

İlker
05 Şubat 2024 21:29
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
19 Mart 2024 02:03
Palmibet Ödeme Sorunu Ve Erişim Engeli
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Parmabet Kazanç Sonrası Hesap Kapatılması Ve Ödeme Sorunu!

28 Mayıs 2025 00:22

23 Ekim 2023 12:08