Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Paktem Halı Ve Koltuk Yıkama (İstanbul) Paktem Halı Yıkama / Beylikdüzü Esnaflıkla Alakaları Yok Bilginize!

22 Nisan 2024 16:37

Daha önce iki halımı yıkattığım için yine aynı yere halılarımı göndermek istedim. Bir tanesi 6 m² makine halısı, diğeri ise altı kaydırmaz, ince, puf tüylü halı ve o da yaklaşık 6 m², 20 cm daha uzun. Telefonda fiyat sordum, 'Gelince kapıda verirler' dendi. Kapıda biri için 70, diğerine ise 80 TL, toplamda 900 TL fiyat bildirildi. Kapıya kadar geldikleri için ödemeyi yaptım. Ancak sonrasında civardaki halı yıkamacılarda metrekare başına 55-60 TL olduğunu bildiğim için, telefonda düşüncemi dile getirdim ve 'Çok yüksek değil mi?' diye sordum. Onlar ise 'Bizim fiyat politikamız böyle' dediler. Bunun üzerine 'Lütfen kaydımı silin, bir daha göndermeyeceğim' dedim. Karşı taraf, üstten bir tutumla ve esnaf ahlakına sığmayacak şekilde, 'Gerek yok, siz bir daha bizi aramayın, olsun bitsin' dedi. Sayın yetkili, buradan sesleniyorum: Sizdeki akıl sizde kalsın. Bu tavırla uzun bir yol gidemezsiniz. Yapacağınız indirimi ben size harçlık olarak vereyim, yeter ki aklınızı kendinize saklayın.

Tuğçe
Tuğçe
11 Mayıs 2024 14:11

Şikayet üzerine iletişime bile geçmeyen ücreti yatırmam için IBAN göndermeyip tekrar IBAN istememi bekleyen isteyince de hiçbir şey olmamış gibi sadece IBAN gönderen üst yaklaşımı benimsemiş bir firmasınız!

Maxwell sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 14:13

25 Eylül 2023 16:43
Mariye sonuçtan hiç memnun değil

Ozam Halı Yıkama İle Sorun Yaşama

16 Haziran 2025 14:28