Hasan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 17:03

Aracım 2020 Model Volkswagen Troc. Aracı 2020 yılında Doğuş Oto Etimesgut'tan sıfır aldım. Aracımda resimlerde görüldüğü gibi ön kaput, tavan ve sol arka çamurluğunda boya hataları var. Durumu fark ettikten sonra aracımı öztürk Aksaray auto yetkili servisine götürüp fikir aldım ve ustalar ilk başta kaputta folyo olduğunu söylediler. Bense araca servis dışında hiçbir işlem yaptırmadığımı söyledim ve ardından arka çamurluk ve tavanı gösterdim. Ardından ustalar incelemek için aracı bırakmam gerektiğini söyledi.

Ardından aracı dışarıda 6-7 farklı boya kaporta ustası ve özel servislere göstererek bilgi aldığımda aracın fabrika hatası olabileceği, Volkswagen araçlarda boya garantisinin 3 yıl, paslanmaz garantisinin 10 yıl olduğunu ve ön panjurdaki nikelajın asla böyle olmaması gerektiğini ve yan sanayi ürünlerde genelde böyle bir durum söz konusu olabileceğini söylediler. Ardından aracı öztürk Aksaray yetkili servisine bıraktım ve dıss yazıldı. Dısstan gelen sonuç ise resimlerde mevcut dış etken kaynaklı bir lekelenme ve kromda kabarma olduğu sonucu verilmiştir. Tamamen ucu açık bir cevap olup kimse tam anlamıyla bir cevap veremediği, sorunun ne olduğunun kesin bir şey söylenmedi (yıkama kaynaklı, aracın güneşte kalması gibi basit şeyler söylendi)

Bayi müdürü aracımın boya garantisinin bittiğini ve aracı bir de aldığım yere götürmemi söyledi. Ardından Doğuş Oto Etimesgut ile iletişime geçmek istedim fakat artık Ankara ** otomotiv olduğu için orasıyla iletişime geçtim durumu izah ettim ve Araç Doğuş Oto çıkışlı olduğu için Doğuş Oto Çankaya ile iletişime geçmem gerektiği söylendi ve Doğuş Oto Çankaya ile iletişime geçip durumu izah ettim. Doğuş Oto Çankaya ise beni Doğuş Oto genel müşteri hizmetlerine aktardı. Yine durumu izah edip süreci anlattıktan sonra Boya garantisinin 3 yıl olduğunu aracımın boya garantisinin devam ettiğini ve öztürk Aksaray auto ile görüşmem gerektiğini beni başka servislere ya da aracı aldığım yere götürmem gerektiğini söylemelerinin yasak olduğunu ve bu durumu Doğuş Oto genel merkezine bildireceklerini söyledi. Ardından tekrar öztürk Aksaray auto ile iletişime geçtiğimde Doğuş Oto genel merkezinden arandıkları ve bir sonucun olmayacağını kendi inisiyatiflerine göre aracımın serviste boyanacağı fakat cüzi bir miktar talep edileceğini söylediler ve kabul etmedim. Mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir yetkili tarafından aranmadım. Tekrardan şikayetimi yazıyorum.

28 Temmuz 2023 15:35

Doğuş Oto Wv Polo Satış Sonrası Servis Mağduriyeti

21 Haziran 2024 12:44
Doğuş Oto Wv Polo Satış Sonrası Servis Mağduriyeti
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Doğuş Oto Yetkili Servis Deneyimi Ve Sonuçları

06 Ağustos 2024 10:11