Özge Perkitli Bayan Kuaförü Mağduriyeti Yaşadım

18 Temmuz 2023 10:07

Sivas Özge Perkitli bayan kuaföründe 13 Temmuz'da kız kızkardeşimin düğünü için önden randevulu gittiğim kuaförde bayanın saatinden geç gelmesi ve önden gösterdiğim saç ve makyaj modeli ne yapabilirim demesine rağmen yapamadı. Başka bir modele çevirelim dedim onu da yapamadı. Ve düğün saatine yetişemedim. Bol spreyli bir şekilde beni mağdur edip beni o şekilde ben yapamıyorum deyip ortada o şekilde saç ve makyajsız bir şekilde bıraktı ve üstüne üstlük bana pos cihazına 400 TL girip ödeyeceksin ikazında bulundu zaten düğüne geç kaldım. Çıkışta da saygısız bir davranışla mağdur ettiği gibi ohh olsun dedi. Paramın iadesini ve sahibine gerekli uyarının yapılmasını istiyorum. Tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.

Selma
Selma

Özge perkitel den doğum günü kutlamamız için randevu aldık. Gittiğimizde randevumuz olmasına rağmen bayağı bekledik. İçeride kızartma yapılmıştı ve koku o kadar çoktu ki üzerimize sindi. 3 kişi fön için gittik ama yetişmeyeceğini görünce birimiz vazgeçtik. Fön yerine 5 dakika lik bir maşa yaptı. Daha yarım saat geçmeden saçımız bozuldu. Bir de 1000 er lira ücret ödedik. Üstelik pos cihazı da koymuyor ki vergi ve banka komisyonu vermemek için. Beğenmediğimşzi söyleyince de son derece saygısız ve terbiyesiz bir tavır sergiledi.

Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Kuaför Ayşegül Alp Özensiz Tutum, Zoraki Uygulamalarla Fiyatın Şişirilmesi

04 Ağustos 2023 11:17