Özel Salihli Hastanesi Uzun Bekleme Süresi Ve İlgisiz Personel

05 Ağustos 2024 20:11

Sabah saat 10:00'da hastaneye giriş yaptım. Doktor MR ve röntgen istedi. Röntgen çekildi. Saat 1:45'te orada olmamızı söylediler. Babam MR için odaya girdi. Çekildi ve tam tamına 1,5 saat bizi beklettiler. Yarım saat sonra çıkacak, yarım saat sonra doktora gidecek diyerek oyaladılar. Fakat en sonunda gittiğimde, MR odasından çağırdılar. Babam ayağını oynatmış, bir daha çekileceğini söylediler. Ama 1,5 saatim boşa gitti. Daha sonrasında MR çeken beyefendiye, neden 1,5 saattir bekletiyorsunuz diye sordum. 'Bu benim problemim değil' dedi. Ne zaman çekeceksiniz diye sorduğumuzda, 'Buradaki bütün hastalar bittikten sonra' dedi ve önümüzde altı kişi vardı. Fizik tedavi doktoru, 'Benim çıkmam gerekiyor' diyerek babama ağrı kesici ve mide koruyucu yazmış. Babam da 'Neye dayanarak bu ilacı bana yazıyorsunuz?' dedi. Doktor da, 'Herhangi bir yan etki yaparsa, yarın tekrardan gelin' diyerek söyledi. Ben de babamın MR çektirmesini bir daha istemedim. Çünkü insan hayatı onlar için çok basitti. Oradaki yetkililerle görüştüğümde, 'Şikayet için verin, parasını gönderin' diyerek konuştu. Paramı aldım ve çıktım. Hastaneden çıktığımda saat 5'ti. Sabah saat 10:00'dan akşam 5'e kadar geçen zaman kaybıma mı yanayım, babamın ağrıdan durmasına mı yanayım. Çok kötü bir hastane. Kendinize kötülük yapmayın.

Trg Hospitalist Ve Yaptığı Saçmalıklar

Sude
27 Mart 2024 11:18

Özel Aksaray Hastanesi Ortopedi Randevusunda Rapor Talebim Reddedildi

Ayşegül
22 Ocak 2024 15:36
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
06 Ocak 21:44
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Lösante Hastanesi Doktorların İlgisizliği, Haksız Ücreti Alınması

Barış
22 Temmuz 2023 12:34
Lösante Hastanesi Doktorların İlgisizliği, Haksız Ücreti Alınması
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Alp
14 Temmuz 2024 13:16