Reyhan sonuçtan memnun

21 Mayıs 2024 07:13
Reyhan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim gerekli yere zamanında iletildiği için çok teşekkürler”

Geçen hafta Salı günü ayağıma kürdan battı. İki gün çok acı hissetmediğim için hastaneye gitme gereği duymadım. Ancak ikinci günün sonunda ağrım şiddetlendi. Çerkezköy Optimed Hastanesi'nde D***** A* isimli doktora randevu aldım. Fakat ağrı dayanılmaz bir hale gelince, randevumu bekleyemedim ve doktorun odasının kapısında ağlayarak, çok ağrım olduğunu ve beni hemen muayene etmesi gerektiğini söyledim. Bu halime rağmen beni kabul etmeyip acile gitmemi söyledi. Acildeki müdahale de işe yaramayınca tekrar aynı doktora randevu aldım. Ayağımda çok fazla enfeksiyon oluşmuştu. Randevu günüm geldiğinde, doktora ayağımın bu dereceye gelmesinin sebebini kendisinin olduğunu söyledim. Bunu söylememle D***** A* beni kendi odasından kovdu ve bana bakamayacağını söyledi. İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğu bir yerde yaşıyoruz ve lütfen kendi mesleğini tam anlamıyla kavramamış, amacı yalnızca para kazanmak olan kişilerin hastanelerde hastalarla ilgilenmesine izin verilmemeli. Böyle kişiler doktor unvanını taşıyıp doktor koltuğuna oturtulmamalıdır.

21 Mayıs 2024 15:39 (Şikayetten 8 saat sonra)
21 Mayıs 2024 16:25

Ne demek randevu saatinde gelinmediğine dair yalan yanlış cevaplarda bulunuyorsunuz kayıtlarda her şey mevcut günümde ve saatimde hastanedeydim doktor bey beni iki gün öncesinde randevusuz olduğum için muayene etmedi 2 gün sonra randevu aldığımda ayağım daha kötü durumdaydı bende bunun sebebinin doktor beyin olmasını söylememle beni odadan kovması bir oldu dürüst davranın

21 Mayıs 2024 20:13

Üstelik vermiş olduğunuz cevapta hakaret edildiğine dair cümleler yer vermişsiniz odada ne yaşanıldığına ve ne konuşulduğuna dair ses kayıtları elimde hastanenizi karalamıyorum

28 Mayıs 2024 19:54

Şikayetim gerekli yere zamanında iletildiği için çok teşekkürler

Umut sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 17:17
Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 18:06
Acil Serviste Yetersiz Göz Muayenesi Ve Yüksek Ücret
Acil Serviste Yetersiz Göz Muayenesi Ve Yüksek Ücret

09 Ağustos 2023 15:10
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 18:06

13 Haziran 2024 18:06