Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi İnsan Sağlığına Kayıtsız Kalınması

17 Ekim 2023 11:22

Madalyon Psikiyatri Merkezi Ankara Kavaklıdere şubesinde pandemi döneminden beri sağlık hizmeti alan 83 yaşındaki annem 25 gün önce beyin kanaması geçirdi. Sonrasında kanama durdu fakat travmaya dayalı çok ciddi rahatsızlıklar (yürüme, konuşma) içerisindeyiz şu anda. Nöroloji ve psikiyatr ile ilgili kontrollerimiz başladı ve doktorumuz Madalyon'dan epikriz raporu alıp getirmemizi söyledi dün. Ben de Madalyon'u arayıp Rapor bölümü ** hanımdan konunun önemini anlattım ve bugün için rapor rica ettim. Israrla hastanın bizzat gelmesini, talep dilekçesi doldurmasını söyledi. Annemi o haliyle götürmek zorunda kaldım, çok acıdır ki tarafımıza imzalamamız gereken dilekçede yakını olarak yapılabilecek, imzalanabilecek format mevcut idi. Yani annem gelmeden nüfus cüzdanını da ibraz ederek rapor talebi hakkında başvurulabileceğini gördüm. Yine sesimi çıkarmadım. Ancak doktorla konuşup mail atacaklarını tarafıma bildirdiler. Hala mail bekliyoruz, sabah aradığımda çok rahat bir biçimde konunun aciliyetini yinelediğim halde çok rahat biçimde doktordan haber bekliyoruz dediler. Şimdi soruyorum 83 yaşında durumu acil olan bir hasta var ve biz hala rapor bekliyoruz. Bir raporun çıkması ve gönderilmesi ne kadar zor ve uzun sürebilir ve bir psikiyatri merkezinin kayıtsız kalması ne kadar etik?

Madalyon Psikiyatri Merkezi'nde Yaşadığım Sorunlar

03 Ekim 2023 13:12
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Madalyon Psikiyatri Merkezinde Yaşadığım Skandal

21 Aralık 2023 19:02
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Randevuya 5 Dakika Geç Kalmanın Bedeli: 2 Saat Bekleyiş

11 Nisan 2025 13:44
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Madalyon Psikiyatri Şikayetim

21 Mayıs 2024 00:50