Madalyon Psikiyatri Merkezi'nde Yaşadığım Sorunlar

03 Ekim 2023 13:12

Madalyon Psikiyatri Merkezi Ankara Kavaklıdere şubesinde psikiyatri uzmanı bir doktordan randevu aldım. Doktorumla altı ay kadar tedavim sürdü ve ilaçlarım bitmeden tekrar randevu alıp görüşmemiz gerekiyordu. Ancak aradığımda doktorumun gitmiş olduğunu ve başka bir doktorla devam edebileceğimi söylediler. Bu durum beni çok şaşırttı çünkü zaten devam etmekte olan bir tedavi sürecindeydim ve herhangi bir bilgilendirme yapılmadan hastasını bırakmanın normal olmadığını düşünüyorum. Bir açıklama beklediğimi söyledim, ancak tatmin edici bir açıklama yapılmadı ve umursamazca davranıldı. Bu durum benim tedavi sürecimi altüst etti. Mecbur kaldığım için tekrar oradaki başka bir doktordan randevu aldım. Ancak randevu günü gittiğimde doktorun başka bir doktorun hastasını kabul etmediğini ve benimle görüşmeyeceğini söylediler. İkinci büyük bir şok yaşadım ve yine aynı umursamaz tavırla karşılaştım. Bana şikayet edebileceğimi söylediler. Bu kadar rahat ve sorumsuz davranılması gerçekten çok üzücü. İnsanı değersizleştiren bir yer nasıl yardımcı olabilir? Çok yazık.

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Madalyon Psikiyatri Şikayetim

21 Mayıs 2024 00:50
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Madalyon Psikiyatri Merkezinde Yaşadığım Skandal

21 Aralık 2023 19:02
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Randevuya 5 Dakika Geç Kalmanın Bedeli: 2 Saat Bekleyiş

11 Nisan 2025 13:44