Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi Tamamlayıcı Sağlık Sigortası İle Hizmet Vermeme

22 Ağustos 2024 10:08

Gürlife Hastanesi Axa tamamlayıcı sağlık sigortası ile anlaşması olmasına rağmen hizmet vermiyor? Çocuğum için Eskişehir Gürlife Hastanesinden Çocuk alerji için randevu aldık. İnegöl'den Eskişehir'e 110 km yol gittik. Telefon kayıtları da dinlenirse Axa tamamlayıcı sağlık sigortasının geçerli olup olmadığını sorduk. Bize geçerli dediler buradan kalktık 110 km yol gittik. Hastane ye başvurduğumuzda doktor beyin tamamlayıcı sağlık sigortası ile hasta bakmadığı söylendi. Tabi kim takar sizin 110 km yol gitmenizi. Axa Sigorta ile iletişime geçtiğimde hastane ile anlaşmaları olduğu ve hizmet alabileceğimizi söylendi. Kardeşim anlaşmanız varsa neden insanlara zaman kaybettiriyor sunuz?
Axa ile iletişime geçtiğime göre sizden bu hizmeti poliçe kapsamımda alacağım söylendi. Biraz karakter olsun ya insanlara telefonda düzgün bilgi verin ya da sözleşmeye uyun. Geleceğim tekrar bakalım adam gibi fatura mı kesin ( düzgün bir şekilde ne hizmet aldıysam) Axa ya göndereceğim. Ve Sağlık Bakanlığı vb. İlgili birimlere başvuruda yapacağım.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Muayene Sonucu Mağduriyet Yaşıyorum

31 Ekim 2024 08:01
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi Dermatoloji Doktoru Memnuniyetsizliği

18 Temmuz 2024 13:21
Huriye sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi Doktor Ve Hastane Şikayeti

11 Ocak 2024 15:54