Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gökkuşağı Akademisi Anaokulu Şikayeti

18 Mayıs 2023 14:34

Özel Gökkuşağı Akademisi Anaokulu Gökkuşağı Anaokulu'na hem araştırarak hem de arkadaş tavsiyesiyle 2022/2023 eğitim öğretim sezonu başlamadan yaz aylarında gittik. Okul sınıflar iyiydi. Eğitim olarak da kötü bir duyum almadık. Okul müdürü r** hanım ile görüştük ve oğlumuzu kaydettirdik. 3.000 TL peşin olarak kırtasiye parası vermemiz gerektiğini söylediler. Biz de ödememizi yaptık. Ancak okullar açılmadan 2. Oğlumuz prematüre olarak 6 Aylık doğdu ve yoğun bakımda tedavi görmeye başladı. Yaklaşık 100 gün tedavi gördü. Bu arada ekstra külfetli tedavi masraflarımız çıktığı için bir yerlerden tasarruf etme ihtiyacı duyduk ve oğlumuzu eğitim öğretim yılı başlamadan gökkuşağı anaokuluna değil evimize yakın bir devlet okuluna gönderme kararı aldık.

Okul Müdürü r*** hanıma giderek üzüntüyle durumu anlattık ve okula vermiş olduğumuz 3.000 TL kırtasiye parasını geri vermelerini rica ettik. R*** hanım da bu ücreti geri vereceklerini söyledi ancak eğitim öğretim yılı bitmesine rağmen defalarca aramamıza mesaj atmanıza rağmen r*** Hanım türlü bahanelerle göndermedi ücreti. Hala arıyoruz mesaj atıyoruz ne zaman ödeyeceksiniz diye soruyoruz. Her seferinde bu hafta içinde kesin ödeme yapacağız diyor ama 20 hafta geçti. Bakalım o hafta içi hangi hafta içi olacak. Yani biz 1 gün bile eğitim almadığımız okula 3.000 TL ücret ödedik. Ancak paramızı alamadık.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gökkuşağı Akademisi Anaokulu Gökkuşağı Akademisi Şikayetim

30 Eylül 2023 01:11

Ayşegül
16 Ekim 2023 12:26
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Atakent Bilge Fil Anaokulu Ticarethane Gibi

13 Eylül 2023 15:05

20 Kasım 2023 20:41
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Anaokulunda Güvenlik İhmali: Çocuğumun Yaşadığı Korkunç Kaza

07 Ekim 2024 15:23