Özel Dent35 Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Çekimi Ve İmplant Yapımı

27 Nisan 2023 18:45

Dent35 Karşıyaka bahriye üçok daki şubesine baldızımı götürdüm. Evime çok yakın olduğu için araştırmadan tercih ettim. Ama pişman oldum. Ben dişlerimin tamamını Buca da mütevazi bir klinikte çok daha uygun fiyata implant yaptırdım. Çok da memnunun. Bizde Buca'ya gitmeyelim, burası evimize yakın birazda şatafatlı, lüks görünüyor diye dent35 e karar verdik. Ama sağlık işin içine girince doğru doktora denk gelmeyince her şey boşa gittiği gibi sağlığınızda kaybedebiliyorsunuz. Burda bayan doktorların adını vermeyeceğim. Baldızıma implant yaptılar, implant başlıkları düştü, diş çekimi sırasında diş duvarını kırdılar. Şimdi süreci *** bey devam ettirecek inşallah sonuna kadar devam eder. Çünkü her gittiğimizde önceki doktoru bulamıyoruz. Bir de dent 35 neredeyse bütün şubelerini gezdirdiler. Biz bahriye üç daki şube için gittik. Ama Bornova, Mavişehir şubelerinde gezdik. Doktor neredeyse peşinden gitmek zorunda kalıyorsunuz. Bence orada çalışan doktorlarda emeğinin karşılığını alamıyor. Baldızım yurt dışında yaşadığı için sınırlı süreyle geliyor. Ben şikayetimizi özet olarak geçtim detaylarına girmedim. Umarım bu şikayetimiz dikkate alınır.

Hüseyin
Hüseyin
04 Mayıs 2023 17:15

Dent 35 Şikayetim sonrasında dönüş yaptılar, sorunumuzu dinlediler. Gerekli olan kişilerle görüşüp tekrar dönüş yaptılar. Beni ikna ettiler. Tedavimiz devam edecek. Yağmur hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Çalışmalarımda başarılar dilerim.

08 Mayıs 2023 11:42 (Şikayetten 10 gün sonra)

Merhaba Hüseyin Bey, Siz değerli hastalarımızın geri bildirimleri süreçlerimizi iyileştirmemiz açısından çok değerli olmaktadır. Biz teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tedavi Sonrası Ekstra Ücret Talebi Ve Yanlış Hesaplama Mağduriyeti

17 Ekim 2025 11:26