Özel Çocuk Dünyası Anaokulu Anaokulu Vatandaşı Maddi Ve Manevi Mağdur Bıraktı

29 Kasım 2023 16:14

Bu yılın başlarında 3 yaşımda olan oğlumu, bizim mahalleye yeni açılmış olan anaokuluna yazdırdım. Daha öncesi oğlum biraz uzakta olan Gölcük te bir senedir anaokulundaydi. Bizim için daha yakın olur diye Başiskele yenikoyde çocuk dünyası anaokuluna başlayacaktı oğlumuz.
Kayıt görüşmesi için m** hanım ve y*** hanım (kurucular) eşim ile beni karşıladılar. Çocuğumuz daha evvelden ads belirtileri gösterdiğini dolasıyla çok hareketli olduğunu biz kurucularına ifade ettik. Onlar, "bu zaten bizim işimiz" gibi ifadeleri ile bir an evvel kayıtı dolasıyla ödemeyi alabilmek için "gelin bu işe hayırlı olsun diyelim" ifadeleriyle oldubittiye getirdiler.
Süreç hakkında bilgi aldık, ilk hafta adaptasyon süreci olacağını anlattılar, buraya kadar her şey normal gibi ilerliyordu.
Neyse ki oğlum yeni okuluna başladı ve ilk haftada olumsuzluk kayıt etmedik. Ancak adaptasyon süresi geçer geçmez her gün telefondan aranarak oğlum mi*** hakkında şikayetler almaya başladım. Oğlum sınıfta veya hiçbir etkinliğe katılım sağlamıyor, devamlı kendisini yere atıyormuş ve buna benzer şikayetler her gün bize iletiliyordu.
Onlar da kendi bünyelerinde olan bir pedagogu tavsiye ettiler, ek olarak bireysel eğitim alalım diye yönlendirdiler, bizde kabul ettik. Haftada 3 defa ek ücretli olan kendi pedagoglarına götürüp iyi yol kat ediyoruz gibi geri bildirim almamıza rağmen okulunda ki şikayetler azalmıyordu. Ayrıca ana okulun kendi yaptığı uygunsuz hareketleri oğlumuzun "yaramazlığına" yormaya çalıştılar. Örnek olarak çocuğumun üzerine çay döküldü ve onların ifadelerine göre oğlum koşarak öğretmene toslama sonucu ile çay üzerine dökülmüş. Ben bu olayı duyunca sorduğum tek soru oldu. Çocukların olduğu alanda neden çay içiliyor? Öğretmen odası veya yemekhanede çaylarınızı içmiyorsunuz diye sordum. Aldığım cevap çayı içen öğretmen misafir olarak gelmiş...
Neyse ki tam tamına 3 haftamızı bu şekil geçirdik, haftanın 3 günü ek olarak pedagog ile, her gün şikayet ile. 3. Hafta nin sonunda kurucu müdür bayanlar beni öğle vakti arayıp okula çağırdılar ve miralp ile baş edemediklerini söylediler ve iş birliğimizi sonlandırdılar.
Kayıt görüşmesinde ben ads belirtileri hakkında bilgi vermeme rağmen, onlar da "bu bizim işimiz" demelerine rağmen, kayıt ücretini peşin alıp iadesini şu an itibariyle 3 ay geçip de daha yarsını bile ödememelerine rağmen şu an biz maddi ve manevi olarak çok mağduruz ve vatandaş hizmeti olarak bu kurum hakkında tecrübelerimi niyaz etmemi borç bilirim.

Bilinçli Oyun Anaokulu Şikayeti

25 Mart 2025 14:48
Bilinçli Oyun Anaokulu Şikayeti
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Gülveren Anaokulu Otizmli Oğlumun Kreşte Yaşadığı Tatsız Deneyim!

09 Kasım 2023 20:44
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Peşin Ödeme Sonrası Kötü Muamele Ve Şeffaf Olmayan Uygulamalar Veliye Bildirilmiyor

30 Haziran 2025 16:55

Yanlış Okul Yaklaşımı Yüzünden Çocuğumun Tuvalet Eğitimi Geriledi

07 Şubat 2025 10:13
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

İlk İzler Anaokulu Bağcılar Okulun Yetkilisinden Şikayetçiyim

07 Eylül 2023 00:01