Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Özel Çamlık Tıp Merkezi'nde Tavırlı Davranışlar

13 Ağustos 2024 16:42

Yoğun regl ağrısı ve kanama için işimden çıkıp Özel Çamlık Tıp Merkezine gittim. Önce dahiliyeye göründüm ancak doktor ben henüz şikayetimi söylerken lafımı bitirmeme müsaade etmedi. Ardından farklı bir doktora gittim kendisi de diğer doktor gibi fazlasıyla tavırlıydı. Şikayetlere baktığımda hastanede genel olarak bir tavır problemi olduğunu gözlemledim. Doktora ve danışmaya yalnızca işlemi sonlandırmak istediğimi söyledim ancak dr. Kendisinden dolayı kötü hissettiğimi söylemediğim halde öyle söylemişim gibi cümleler kurdu bu konuda gereksiz bir tavır takınıp üsteledi. Tek derdim muayene olmak, çıkıp gitmekti. Danışma kısmı konusunda herhangi bir problem yaşamadım kibarlar yalnızca biraz tecrübesizler. Doktorların ortada hiçbir şey yokken bu tavırda olmaları hiç hoş değil. Tercih edecek olan varsa kesinlikle bu deneyimimi göz önünde bulundursun. Parasını ödeyip hizmet almak istedim ancak hasta halimle azar yedim. Bir daha hiçbir koşulda bu tıp merkezini tercih etmeyeceğim. Ben basit bir problem için gittim ancak orada bir sürü hasta insan var onların bu tarz deneyimler yaşamaması adına bu şikayeti oluşturuyorum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 13:12

06 Ekim 2024 22:55