Lokman Hekim Hastaneleri Kurtköy Hastanesinde Ameliyat Sonrası Yaşanan Sorunlar

02 Temmuz 2024 12:04

Lokman Hekim Hastanesi'nde ameliyatlarımı yapan, bu şikayette ismini vermek istemediğim lakin kendisini de şikayet ettiğim profesör unvanlı ürolog, penil protez ameliyatımı yaptı. Sinir zedelenmesi ve belirgin his kusuru yaşıyorum. Raporlarım var, bu durumun doktorun beni bilgilendirmeden uyguladığı üstten kesi ameliyat tekniğinden kaynaklandığını maalesef başım yandıktan sonra başka bir profesör üroloji uzmanından öğrendim ve bana tıbbi makaleleri dahi izah etti. Ona müteşekkirim. Eğer doktorum olacak şahıs bundan bahsetseydi, asla ameliyat olmazdım. Ameliyattan sonra hastaneye bu durumu iletsem de hiç oralı dahi olmadılar. Maalesef bu hastane hayatım için çok kötü bir dönüm noktası oldu.

05 Temmuz 2024 09:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Mehmet Y., Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz konunun hastanemiz ile bir bağlantısı bulunmamaktadır Saygılarımızla. Özel Adatıp Hastanesi Hasta Hakları Birimi

05 Temmuz 2024 09:51

Evet şikayetim Lokman Hekim hastanesine zira bu doktor olacak şahıs şu an o hastanede ameliyat yapmakta size iletilmesini istemedim lakin şu da bir gerçek ki bu hastanenin ismi ameliyat olduğum dönem Adatıp hastanesiydi sizin hastane yönetiminizle de irtibata geçmiştim hatırlıyorum bununla birlikte tekrar ifade edeyim benim bu şikayette Adatıp Hastanesi ile ilgili bir şikayetim yoktur...

Hacer sonuçtan çok memnun

04 Temmuz 2024 13:01
"Lokman hekim hastanesine bu süreçte hasta haklarını göz önünde bulundurarak yapıcı ve objektif bir tutumla yanımızda olduğu için tekrar teşekkür ederim"

Özel Hastanede Kötü Muamele Ve Güvenlik Sorunu

24 Mart 2025 15:14
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Olmayan Hizmete Fazla Ücret

15 Kasım 2023 15:28