Özdağ Kuyumculuk & Saat Firma Sahibinin Müşteriyi Azarlayan Çirkin Üslubu

16 Temmuz 2023 14:29

İzmir Gaziemir Özdağ Kuyumculuk'tan alışveriş yaptım aldığım ürünün fiyatı ile diğer satıcıların fiyatlarının arasında ciddi bir fark olduğu için tekrar Özdağ Kuyumculuk ile iletişime geçip aradaki farkın sebebini sordum.

Firma sahibi o*** bey çok kibirli, üstten, rahatsız edip küçümseyici bir tavırla konuştu. Bunun sonucunda ürünün fiyatından değil firma sahibinin çirkin üslubundan iade ettim.

Özlem
Özlem

İzmir Özdağ kuyumculuk ilgi alaka ve kaliteli uygun fiyatıyla Türkiye'nin 1 numaralı kuyumcusu ödülünü hak eden bir firmadır senelerdir alışveriş yaparım Özdağ kuyumculuk gibisine hiçbir şehirde daha rastlamadım

Özdağ
Özdağ

Hanımefendinin kendi üslupla ilgili yazdıklarına katılmıyorum fiyat ve kalite dengesini korumak adına her bir müşteri ile ilgili kısıtlı zamanımıza kendisine harcamamıza rağmen harcadığımız zamana aldırış etmeden asıl alaycı bir tavırla gittiği diğer hile'li ürünü bize örnek göstererek hem zamanımızı hem de ticari itibarımızı zedelemiştir aynı zamanda her yeri şikayet yazacağının ile ilgili tehdit vari bir üslupla kendisi bizi rencide etmiştir ürünlerimizi istediği yerde kıyas yapabilir biz herkesle rekabet edebiliriz ama hile ile asla.

Oguz sonuçtan hiç memnun değil

Fahiş Fiyatla Altın Satışı Ve Çözüm Sunulmaması

26 Ağustos 2025 20:28
Esin sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 15:17
Kusurlu Ürün Ve Saygısız Hizmetle Mağduriyet
Mirbey sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt Kuyumculuk Eski Yarım Altın Vermeleri Üslup Mimik Hareketleri Ters Bakmalar

09 Temmuz 2023 19:39