OWA Türkiye Pişmanlıktır

21 Temmuz 2024 13:39127.047

Owa Türkiye başlığı altında Avrupa'da kurulmuş bir sistemi Türkiye'ye getirdik artık e ticaret şöyle kolay böyle basit diyerek F**M***yaptığı paylaşımlar sonrasında samimiyetine güvenerek aldım. Aldığım kişi bunun Türkiye'de sorunsuz çalışacağını söyleyerek sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat para ödemem gerçekleştikten sonra herkes topu diğerine atıyor. Yanıltıldığımdan başka bir şey hissetmiyorum.

Yorumlar(63)

29 Eylül 2025 10:27

Bildiğin saadet zinciri işte.

1 Eylül 2025 16:29

Bugün tüm Astrologlar, numeroloji analistleri, diyetisyenler, Kişisel gelişimciler, Kuantum koçlar, hatta doktor ve avukatlar, influencerler vs yaptığı sizce nedir? Hepsini takip etmiyor muyuz? Onca youtuber, onca influencerin yaptığı nedir ya soruyorum? Yaptıkları isi duyurarak sosyal medyadan para kazanmak! Kendilerine müşteri portföyü oluşturmak. Yani bu owa'ya siz neden bu kadar karşısınız ve inanmıyorsunuz akıl alır gibi değil. Buraya bir şikayet değil 100 şikayet yazılsa ne olur? Bugün baktığımızda internet çağında yaşıyoruz ve canı yanan şikayet vara koşuyor. İnternete koşuyor. Haklı olarak, bir şey demiyorum, her yerden yazıyor... Bugün baktığınızda en iyi telefon, elektronik, beyaz esya markaları için bile çok kötü yorumlar var internette... Bu neyi değiştiriyor? Bu devirde bir asgari ücretle geçinmeye çalışacağına insanlar, aklini kullanıyor! Sosyal medyayı kullanarak para kazanıyor... Hiç hazırlamadıkları bir egitim kursunu yüzde 80 komisyonla başkalarına satıyor. (devam ediyorum)

28 Ağustos 2025 17:05

Öğrenmek için bir şey soracağım. Owa'yı üretenler size owa eğitim paketini sattığında sizden kar elde ediyorlar. Ancak sizin owa eğitimi satışlarınızdan komisyon almıyorlarsa nasıl gelirlerini artırıyorlar?

17 Ağustos 2025 16:53

Buradaki hiç kimse ne sattığını bilmiyor ya da söylemiyor. Siz ne öğreniyorsunuz bundan neyi satıyorsunuz bomboş aldığınızı tekrar millete satıyorsunuz ama içerik ne yok? Katkısı var mı yok

26 Temmuz 2025 00:16

Tansu ve irem owa'yı karalamıyorum. Sizin gibilere lafım. Milleti zorla inandırmaya çalışıyorsunuz. İddaa ile kazanan da var ama herkes değil! Aldatmayın insanları. Neyin ne olduğunu biliyorum merakta etmeyin!

23 Temmuz 2025 15:15

Merhaba, İnstagram hesabım digitaleternall owa ile ilgili öğrenmek istediklerinizi ve tüm süreçle ilgili merak ettiklerinizi Instagram adresimi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz ya da DM'den ulaşırsanız detaylı olarak anlatabilirim.

23 Temmuz 2025 15:06

Merhabalar, Genel bir bilgi vermek istedim 3,5 aydır dijital pazarlama yapıyorum,22 gün oldu owa akademiye dahil olalı. Zaman kaybettiğime çok pişmanım,3 yaşında bir kızım var, şu an ücretsiz doğum iznindeyim, owa sayesinde çok güzel gelirler elde ettim, danışanlarıma sınırsız destek oluyorum, bu yolda ben ve benimle birlikte owa 'da başarılı olmuş beş kadın mentorun yer aldığı grubumuzda sınırsız bir destekle ilerleyip kazanmamanız imkansız. Sosyal Medyada günlük 1-2 saatinizi ayırarak yapacağınız bir iş modeli sunuluyor. Burda emek ve sabırla eğitimdeki bilgileri uygulayan herkes muhakkak kazanıyor. Network gibi değildir, kazancınızdan kimseye komisyon vermiyorsunuz, tamamen gelir size ait oluyor. Owa sadece al sat mantığında bir eğitim değildir, içinde farklı gelir kazanma yöntemleri de size öğretilmektedir. Eğitim alanında uzman kişilerce oluşturulmuş videolu eğitimdir. Eğitim mrr lisanslıdır. Eğitime bir kez ödeme yaparsınız ve sınırsız satma hakkınız olur. İnstagram hesabım digitaleternall

26 Haziran 2025 15:06

Owa akademiyi neden kötülüyorsunuz bence sistemi anlayana çok güzel. Bende 6 aydır owa akademideyim bence ön yargılarınızı kırmanız gerekiyor

25 Haziran 2025 08:13

Bu nedir Network marketing mi ne satılıyor satışı yapılan nedir?

24 Haziran 2025 20:34

Bak bak gördünüz mü owa'yı satan kişi kazandığını iddaa edip sizi çekmeye çalışıyor! İnanmamalı böyle insanlara! Madem sen kazanıyorsun başkalarına niye ekmeği bölüyorsun? Derdiniz boş vaatlerle milleti oyalamak!

4 Nisan 2025 22:46

Merhaba ne kadar para yatırdınız ürün mü satın alıyorsunuz

21 Mart 2025 01:56

Ben owa aldım danışmanım çok ilgiliydi sürekli iletişime geçtik. Siz sanırım yeni başlayan birinden aldınız çünkü haftalık 150k ya kadar çıktı kazancım. Sizin adınıza üzüldüm ama pes etmeyin owa foruma sorun yetkili owa ekibi cevap veriyor danışmanınız ilgilenmese bile onlar çözecektir

13 Mart 2025 06:18

Bende aldım hiçbir işe yaramaz boşa para başka bir şey değil. Sokağa atacak paranız varsa alın :)

20 Şubat 2025 15:51

Selamlar, Youtube.com v. B yerlerde bu videolar karşıma çıkmaya başladı, bu eğitimleri kendi oluşturup sattığını ve akademi kurduğunu iddia eden bir arkadaşa rastladım bu owayı sattığından bahsediyor, konu daha çok yeni gerçekten işliyor mu, nedir sizin şikayetleriniz çözüldü mü, sistem açıldı mı satan size destek sağlamıyor mu lütfen yazdığınız şikayete binaen dönüt sağlarsnız çok sevinirim🙏

31 Aralık 2024 16:48

Merhaba bende owaya başlamak istiyorum o yüzden cevap verirseniz çok memnun olurum. Parayı aldıktan sonra ilgilenmediklerinden bahsettiniz sonrasında ne oldu vaat edileni verdiğini düşünüyor musunuz yani 597€ yatırıp sonrasında bunu %100 karlı satılması gerçek mi? 🙏

31 Aralık 2024 16:44

Merhaba bende owaya başlamak istiyorum o yüzden cevap verirseniz çok sevinirim parayı verdikten sonra ilgilenmediklerinden bahsettiniz. Ne gelişme oldu sonrasında? Vaat edildiği gibi para kazanbildiniz mi? Oneriri misiniz sizin fikrinize göre başlayacağım🙏🙏

23 Aralık 2024 15:28

Merhaba bu owa nedir ne gibi sorunlar yaşadınız? Çözüm oldu mu

Owa Türkiye'de Beklenen Kazanç Sağlanmadı, Mağduriyet Yaşadım

27 Temmuz 2025 19:5320.772

Owa Türkiye başlığı altında, Avrupa'da kurulmuş bir sistemi Türkiye'ye getirmişler. Kadınlar para kazanacakmış, hiç bilm...

1 Destek2 Yorum

Güven Sarsan Şirket: Paramı Geri Alamıyorum!

8 Mart 2025 10:4452.677

One More şirketinde uzun bir olma çabaları sonucu ise başladım. Önce Büyük paket tüm siparişi ettirdiler. Daha onu tam b...

2 Destek2 Yorum