Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ovivo Elektrik Ovivo Ürün Kalitesizliği

05 Kasım 2023 01:06

Ovivo Grano Gri serisinden; anahtar, vavien, priz, ikili priz, uydu priz vs her türlü modelini aldım ve evimdeki bütün yuvaları değiştirdim. Daha değiştirirken bir kaçının vida yerinden kırılmalar yaşadım. Dedim ki kendi kendime kesin ben fazla sıktım bundan oldu. Daha sonra diğerlerini sadece tutacak kadar sıktım. Aradan maksimum bir ay geçmeden özellikle prizlerin orta vidaları çevrelerinden kırılmaya başladı. Elimde fazla olanlarla değişim gerçekleştirdim ancak onlarda da kırılmalar yaşadım. Plastik kalitesi o kadar kötü ki daha prizi yerine takıp vidalarını sıkarken kırılıyor. Üretim ile alakalı kesinlikle bir sıkıntı var. Anahtarlara takılı kalmalar yaşıyorum şu an. Vavien anahtar bağlantı şeması neredeyse diğer tüm markalarda standartken bunlarda farklı. İkili prizler standart buat yuvalarına oturmuyor. Bir daha asla ovivo tercih etmeyeceğim. Fiyatına ve şekline güvenip aldım ancak pişman oldum. Kırılmalar kesinlikle montaj hatasından kaynaklanmıyor. Üretimde kullandıkları plastiklerin mukavemeti oldukça zayıf. Ufacık zorlamada kırılıyor malzeme kesinlikle kalitesiz. Kimsenin bu markayı tercih etmesini dilemem.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Ovivo Elektrik Ovivo Priz Vida Kenarı Hemen Kırıldı

25 Aralık 2023 11:59
Osman sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 08:51
Ovivo Elektrik Ürün Kalitesizliği
Yildirim sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 02:48
Ovivo Elektrik Ovivo Priz Ve Anahtar
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ovivo Elektrik Vaviyen Anahtar Bağlantı Şeması Hakkında Sorun

04 Eylül 2023 20:39