Yetkili Servis Sorunu Ve İade Süresi Mağduriyeti

05 Aralık 2024 15:12

Merhaba,
21 Ekim 2024 tarihinde aldığım XC40 2020 model aracımın hiçbir sorunu olmadığını dile getirip teslim aldım. Mersin'e geldiğimin 2. günü yetkili servis olan Otokoç Volvo'ya götürdüm. Yaşadığım sorun, arabanın 2020 yılından beri hiçbir şekilde yetkili servis görmeden 4 yıl boyunca kullanılmış olması. Ancak Oto Plus, bu aracın servis bakımlı ve tamamen sorunsuz olduğunu dile getirmişti. Yazılım güncelleme sırasında navigasyonun yanlış konumda göstermesi sorunu yetkili servis tarafından tespit edilip rapor tutturdum ve bunu Oto Plus'a ilettim. Bunun genel olarak bir sorun olduğunu ve beklemem gerektiğini söyleyen yetkili, iade süremin zaman aşımına uğramasına neden olmuştur.
İzmir OtoPlus şubenizden aldığım Volvo XC40 2020 model aracıma ait sorunumu taahhüt verildiği halde çözmeyen Letgo Oto Plus'a bu davranışı hiç yakıştıramadım. İnsanlar kurumları temsil eder; çalışanınız arkasında durmak yerine bu şekilde bir davranış çok yanlış.
Bu süreçte yapılan haksızlığın ve bekletilmenin bedelini hukuki olarak gerekli mecralara başvuru yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Yazışmalarınız ve verdiğiniz taahhüt mailleri bütün delilleriniz mevcut.

Ayrıca vermiş olduğunuz iade garantinizin süreci, sorunun genel olduğu gerekçe gösterilerek bu süreyi zaman aşımına uğratmanız ve tüketici nezdinde yaşadığım mağduriyetin hukuksal olarak da hakkımı arayacağımdan emin olabilirsiniz.

09 Aralık 2024 10:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
28 Eylül 2023 20:32
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
07 Haziran 2024 15:52
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
16 Nisan 2024 15:56
Coşkun sonuçtan memnun

28 Nisan 2024 22:27
"Sorun Geçte olsa çözüldü. Teşekkürler..."
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus Verdiği Garantiyi Gerekçesiz Reddediyor

Çağatay