Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Osmangazi Üniversitesi Stajyer Ortopedi Doktorları Ve Acil Doktorları

23 Aralık 2023 15:37

Gerçekten kabul edilemez bir durum. Bir ay önce trafik kazasında meydana gelen sol ayağımdaki kırık, bir ay sonra Şehir Hastanesi ve doktorların ihmali sonucu anlaşıldı. Osmangazi Üniversitesi'ne sevk edildim. Sabah 9.30 civarında acil servise geldik, acil servis doktorundan bilgi almak istediğimizi belirttik ve uygunsuz bir şekilde azar işittik. Bir hastaya karşı kaba ve yüksek sesle konuşulmaması gerektiğini ifade etmeme rağmen, iki erkek acil servis doktoru bize ve yakınlarıma yükselerek konuştu. Siyah kapüşonlu, uzun boylu, gözlüklü doktor bey ve yanındaki doktor arkadaşı, 'Bir daha soru sormayın, doktor nerede bilmiyoruz, geldiğinde bakar, 10 saat de bekleseniz, 1 gün de' diyerek kaba bir şekilde konuştu ve yakınımın ayağını sol bacağını tamamen alçıya aldılar. Alçı odasında 6 saattir doktor bekliyoruz. Stajyer ortopedi doktorlarından üçü gelip baktıktan sonra, hocalarına danışıp bilgi vereceklerini söylediler ve saatlerce gelmediler. Servise çıkıp bilgi almak istediğimi belirttiğimde, erkek stajyer 'Neden buraya çıktınız?' diyerek azarladı, bayan stajyerler ise 'Hoca inisiyatifine bağlı, size bakmayabilir' diyerek beklememi söylediler ve 'Biz sizi çıkarmayız, kendiniz çıkın' dediler. Kesinlikle bir araştırma hastanesinde bu tür bir durumla karşılaşmamalıyız. Her iki hastanede de mağdur olduk ve yakınımın ayağında çapraz bağ kopması, buna bağlı olarak arka taraftaki kemiğin üst üste gelmesi ve ön kaval kemiğinde kırık olduğunu öğrendik. Hiçbir şekilde hastaya bu denli duyarsız davranıp, sadece beklememizi söylemeleri kabul edilemez. Kesinlikle şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Şu an 23 Aralık Cumartesi 2023, saat 9.30 civarında geldik ve saat 3.30 olduğu halde hala beklememiz gerektiği söyleniyor. Sağlık personeline gerekli uyarıların yapılmasını ve hasta haklarına dair 2. Maddede belirtilen bilgi alma hakkının hatırlatılmasını talep ediyorum.

10 Mayıs 2024 01:05

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Osmangazi Tıp Fakultesi Acil Triyaj Tam Bir Pişmanlık Damar Tıkalı

02 Haziran 2024 09:43
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Biriminde Yaşanan Olumsuzluk

08 Ağustos 2023 14:03

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yatan Hastam Hakkında