Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Osman Halıcı Danışmanlık Şikayetim Var Mağdur Oldum

23 Temmuz 2024 21:10

Ben O**** halıcıyı Instagram'da gördüm. Kendisinden denklik yaptırmak için danışmanlık hizmeti aldım... Beni M***** T****** adında bir bayana yönlendirdi... Bu bayan benden 500 Euro karşılığında Türk tl si aldı. Sonrası hiçbir işlemimi gerçekleştirmedi... 6 Ay mağdur oldum bekletildim... Sonra duydum ki benim gibi bir çok kişiyi de mağdur etmiş... Beni konuşturmadan muhataba almadan direk koşulsuz M***** T******'e yönlendiren Şirket sahibi O**** H***** durumu öğrenmiş mağduriyetinizi gidereceğiz deye söylemde bulundu... Sonrasında Şarkışla Mesleki Eğitim Merkezi den almış olduğum 3 yıl almış olduğum derslerin saatleri ve derslerin isimlerini kabul etmedi ve benden transkript istedi sanki farklı bir şey verdim ben... Okulun bana veremeyeceği transkript isterdi... Okulda bana diyor ki ben 2000 li yıllara transkript veremiyorum çünkü o dönem yoktu diyor 2022 den sonrakilere verebiliyorum diyor... 3 yıl haftanın birgünü okula giderek 16 çi maddeden belgemi yok sayıyor ve benim gibi bir çok mağdurun olduğunu biliyorum
Sebep M*****'in hesabına gönderdiğim için beni meryeme yönlendiren O**** sorumluluk almıyor dava açacağım.

23 Ağustos 2024 11:49

Ben o**** halıcıyı Instagram'da gördüm. Kendisinden denklik yaptırmak için danışmanlık hizmeti aldım... Beni m***** t****** adında bir bayana yönlendirdi... Bu bayan benden 500 Euro karşılığında Türk tl si aldı. Sonrası hiçbir işlemimi gerçekleştirmedi... 6 Ay mağdur oldum bekletildim... Sonra duydum ki benim gibi bir çok kişiyi de mağdur etmiş... Beni konuşturmadan muhataba almadan direk koşulsuz m***** t******'e yönlendiren Şirket sahibi o**** h***** durumu öğrenmiş mağduriyetinizi gidereceğiz deye söylemde bulundu... Sonrasında Şarkışla Mesleki Eğitim Merkezi den almış olduğum 3 yıl almış olduğum derslerin saatleri ve derslerin isimlerini kabul etmedi ve benden transkript istedi sanki farklı bir şey verdim ben... Okulun bana veremeyeceği transkript isterdi... Okulda bana diyor ki ben 2000 li yıllara transkript veremiyorum çünkü o dönem yoktu diyor 2022 den sonrakilere verebiliyorum diyor... 3 yıl haftanın birgünü okula giderek 16 çi maddeden belgemi yok sayıyor ve benim gibi bir çok mağdurun olduğunu biliyorum Okuyanlara saygılarımla kimse parayı kolay kazanmıyor yani gönderdiğim parayı geri talep ettim alamıyorum Sebep m*****'in hesabına gönderdiğim için beni meryeme yönlendiren o**** sorumluluk almıyor dava açacağım. Bu iş bilmez Osman halıcı bana diyor ki okulunu CİMER e şikayet et diyor... Şaka gibi

20 Ağustos 2024 17:00 (Şikayetten 27 gün sonra)

Yorumlar (7)

Sufi
Sufi

İyi ki okudum hepsini vazgeçtim yazılanlara cevap verme şekli bile guvensizik duymak için yeterli

Osman

Ömer bey Meryem'e biz danışmana sorunuzu sorun diye yönlendirdik diye onun şahsi hesabına ödeme yapın demedik kaldı ki bütün herkestin mağduriyetini giderdildi iyi kötü herkese denkliği alındı sizin niye gidermeyelim size kastımız yok ya hoş

Saide
Saide

Benim eşim 2006 meslek lisesi mezunu. Okul bize de transkript veremeyeceğini söyledi. 2008 yılından itibaren e okula geçildi dediler. Ancak biz eski hocamızı bulduk arşivden evrakları beraber çıkardık ve transkriptimiz hazırlandı. Her öğrencinin bilgileri arşivlenmek zorunda. Israrla isteyin okulunuzdan

Osman

Bu doğru değil siz bize her defasında Eğitim Çerçeve Planı gönderdiniz. Transkript vermediniz hiçbir zaman! Sorduğunda ve konuyu izah ettiğimde her defasında 40 sayfalık Transkript verdim dediniz ama bu Transkript değil. Transkript farklı bir şey ve size bunu kaç defa izah ettim

Osman

Söylenilenler doğru; kendisi bir çalışanımızın şahsi hesabına bilgimiz ve onayımız olmadan ödeme yapmıştır. Durumu öğrendiğimizde mağduriyetini gidereceğimizi, ancak bu ödemenin bizi hedeflediğini ispat etmeleri için ilgili eski çalışanımıza dava açmamız gerektiğini belirttik. Bu davanın tüm masraflarını karşılayacağımızı ve kendisinden sadece avukatımıza vekalet vermesi gerektiğini söyledik. Ödemeyi tekrar yapması gerekmediğini temin ettik, ancak vekalet gelmediği için iddiasının doğruluğu bizim için şüpheli. Her eski çalışanımıza ödeme yaptım diyeni ücretsiz işlem yapamayız. Ayrıca başvuru için gerekli evraklar istendi, ancak verilen transkript şartlara uygun değildi ve denklik çıkmayacağını defalarca izah ettik. Transkriptte kuaförlükle alakalı içerik yoktu, sadece genel dersler vardı. Bu nedenle uygun belge istendi ve iade söz konusu olmadığını, iade için parayı ödediği şahsa gitmesi gerektiğini izah ettik. Savcılıktan dava açılmasını önerdik.

İbrahim
İbrahim

Sana zindan edeceğim kimden ne kuruş aldı isen Almanya devleti yargılanacaksın Osman hesap vereceksin al ye iç gez iş yapma iyi izle sen 😁

Ömer
Ömer

Ne eski çalışanı sen yönlendirdin beni Meryem hanıma çalışanım dedim... Bende Öney diyorsa onu yaptım 6 ay süre geçti bana Meryem işi bıraktı dedin... Meğerse hiç başvuru yapılmamış. Yalan konuşma... Bütün yazışmalar mevcut... Sen şirket sahibisin Meryem sizin çalışanınız sözleşme ve dekont ile dava açabilirsiniz siz... Ben sizin avukat ınıza neden vekalet veriyorum mağdur olan benim sizin kendi aranızda oyun çevirmediğiniz ne belli

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Denklik Başvurusu İçin Oyalama Ve Mağduriyet

16 Haziran 2025 21:49
Denklik Başvurusu İçin Oyalama Ve Mağduriyet
Ayli sonuçtan hiç memnun değil

Ocean Vize Danışmanlık İle Yaşanan Büyük Mağduriyet

04 Mart 2025 19:10
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışı Dil Okulu Hayaliyle Başlayan Kabus

10 Nisan 2025 18:54