Osimo Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Servis Ve Fabrika Şikayeti

Osimo Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Servis Ve Fabrika Şikayeti
24 Ağustos 2023 20:16

Osimo 12 numara et makinesi arızalı geldi. Kurban bayramında 2 kg et çekebildik kendiliğinden ürün durdu çalışmadı. Osimo Konya'da ki fabrikasını aradım Kilis'te servis olduklarını söyledi. Servisi aradık geldi. Baktı kasnak kırılmış dedi. Kasnak sipariş edeceğiz dedi. Kasnak bir türlü gelmedi benim aramalarım sonucunda 15 günde geldi ama bir türlü takmadılar. Aradığımda ben servisi bıraktım dediler. Sonra fabrika servisi aradı eve geldi. Takmaya çalıştı 2 saat takamadı makineyi fabrikaya gönderdiler. Fabrika yaptı. Gönderdi 5 gündür servisten makinemizi alamadık. Babam bugün saat 19 30 da adamın evine giderek makineyi aldı. geldi. Fişe taktı denemek için yine aynı sorunu devam etmekte servis ve fabrika dan şikayetim var müşteri hat safa da mağdur etti. İki tarafta

Abdullah
Abdullah
18 Eylül 2023 10:28

Daha önce şikayet etmiş olduğum et makine sorunum osimo endstriyel makine olarak fabrika tarafından çözülmüştür. Konya daki fabrikadaki taner bey ( müdür) çok ilgilendi makine mi sıfır ürünle degiştirdi.cok ilgili davrandı osimo endüstriyel mutfak fabrikasına tesekkülerimi sunuyorum

23 Ekim 2024 09:40 (Şikayetten 14 ay sonra)

03 Haziran 2023 18:17

15 Haziran 2023 21:54

09 Mart 2024 15:21
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

Osimo Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Makine Karmaşası Ve İlgisiz Servis Deneyimi

28 Mart 2024 12:19