Osimo Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Dayanıksız, Plastik Malzeme İle Üretilen Makine Arızası

2020 yılında ev kullanımı için 20 kg. Lik osimo hamur yoğurma makinesi aldım. Garantisi iki yıl diyorlar. İki yıl bitiminde arızalandı. Açıldığında yoğurma kolunu çeviren çarkın plastik olduğu görüldü. Toplam 10 kez kullandığımız makine devre dışı kaldı. Parça fiyatına bugün 2.000 lira istediler. 1.700 e anlaşıldı ve çelik dişli gönderileceği söylendi. Ödeme yapıldı gelen parça yine plastik. Sonra kırk dereden kırk su

22 Ekim 2024 17:01 (Şikayetten 7 ay sonra)

Merhabalar, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Lütfen iletişim numaranızı bizimle paylaşınız. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Hizmetleri Çözüm Merkezi

Osimo Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Sıfır Makinenin Arızalı Çıkması

10 gün önce sıfır osimo hamur açma makinesi aldık. Merdaneleri arızalı çıktı aldığımız yeri aradık servisini arayın dedi...

Osimo Endüstriyel Çatalda Deforme Var İlk Kullanımda

Osimo EndüstriyelÇatalda Deforme Var İlk Kullanımda

Sedat
Osimo Endüstriyel Elektrik Kaçağı Var!

Osimo EndüstriyelElektrik Kaçağı Var!