Orjin Fitness Perlavista Üyelik İptalinin Yapılmaması

21 Haziran 2023 22:45

20 Mayıs 2023 tarihinde Perlavista Orjin Fitness Spor salonuna üye oldum. Üyelik ücretinin hepsini havale yaparak gerçekleştirdim. Spor salonuna 1 ay içerisinde 5-6 kez gittim. Fakat taşınacağım için 20 Haziran 2023 tarihinde iptali ve ücret iadesi yapılmasını kullandığım günlerin ise bu ücretten düşülmesini talep ettim. Bana üyelik iptalinin olamadığını söylediler. Birkaç kez tekrar arayarak ve mail atarak kendilerine durumu izah ettim.

Her seferinde iptal edemediklerini söylediler. Paramın iadesini talep ediyorum. Bu şekilde parama el koyamazsınız. Ben öncelikle Noter onaylı yazılı tek taraflı cayma bildirimini kendilerine yapıp yasal hakkımı kullanıp üyeliğimi zoraki sebeplerden ötürü sonlandıracağım. Kurumsallıktan uzak bir tavır sergilediklerini görmenizi istedim ve üyelik yapacak arkadaşlara buraya asla bulaşmamaları gerektiğini iletmek isterim.

Şerife
Şerife

Profile Şerife 8 saat önce 0 Salonda 3 aylık üyelik aldım daha sonra salonda bulunduğum süre içinde Instagram'ıma orada olanlardan çalışanlardan birinin nişanlısı olduğunu ileri sürerek tehdit mesajları attı. Mesaj atan hala bulunmadı savcılık soruşturmasında yalnız 3 ay oldu. Clup müdürlerine ilettim yalnız kapattılar. Üstünü daha sonra savcılık boyutunda olmasına rağmen tehditler devam etti. Yeri geldi. Canımla yeri geldi. Resimlerimi ve fotoğraflarımı dağıtıp ifşa tehdit edildim Instagram hesaplarıma nasıl başardıysa girmiş her şeyi okumuş kendini son zamanlarda belli etti. Bende salondaki o kişiye artık tepkimi koymak zorunda kaldım. Kendisine gittim Instagram'ımı rahat bırakın artık hesaplarımdan ben sahipsiz değilim dedim ama olay çıkmasın diye eşime dostuma söylemedim dedim salon yetkilisi beni kendimi savunduğum için salondan çıkardı. 20 günlük param verilmedi. Salon kullanamazsın dediler. İşletmeciden savcılığa veriyorum birazdan

Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 19:16
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik İptali Sonrası Ücret İadem Yapılmıyor, Bilgilendirme Yok

07 Kasım 2025 12:21