Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Order Lounge Cafe Bistro Kalite Eksik Servis Çok Kotu

27 Nisan 2024 12:51

Mekan mükemmel; ancak çalışanlarınıza hitap ve servis üslubunu kesinlikle öğretmeniz gerekiyor. Rahat tavırlar, yüksek sesle konuşmalar ve birbirlerine karşı olan söylemleri gerçekten üzücü. Açık büfeden bir bazlama istedik, 'Açık büfeden yiyemezsiniz' denildi. Bir turizmci olarak bunun bu şekilde ifade edilmesi üzücü. Söylediğiniz şeyin ne kadar yanlış olduğunu servis sorumlusuna belirttim. Eğer tekrar gelinmesini istiyorsanız, nezaket dili ve profesyonellik öğretilmesi gerekiyor. İşe yeni başlamış genç çalışanlar boş boş bakıyor, çağrıldıklarında dört kişi dahi bakmıyor. Açık büfeden alınanlar konusunda şaşkın bakışlar çok yanlış. Müdürünüz yok mu burada? Gördüğüm bu aksaklıklar nasıl göz ardı edilebilir? Buraya gelen herkes nezih ve bilinçli insanlar; bu insanlar bu fiyatları bilerek geliyor. Bazı şeyleri düzeltmeniz gerekiyor ki insanlar burada rahat ve mutlu bir şekilde kahvaltı yapabilsinler. Kendimize aldığımız kahvaltı tabağından bile birbirimize ikram ederken, arkadaşım bana ikram edemeyecek kadar rahatsız edildi. Bir an önce toparlanmanız gerekiyor. Hala burada oturuyorum, isterseniz yüz yüze görüşebiliriz. 25 yıldır turizm sektöründe yöneticilik yapıyorum ve iletişimin önemini biliyorum. Eğer bu konuda istekliyseniz, iletişim sizi güçlendirecektir. Geri dönüş yapmanızı bekliyorum. Yapmasanız bile düşüncelerimi paylaşmak istedim. Güzel bir yaz sezonu dilerim, ancak bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Atatürk Parkı'nda daha kaliteli hizmet sunan yerlere yönlendiriliyoruz ki bu çok üzücü. Kolaylıklar dilerim. İnternet üzerinde de yorumlarımı paylaşacağım. Sevgiler.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

The Townhouse Rezervasyon Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaşadık!

22 Nisan 2025 20:51

Artsy (Ankara) Garson Tavırları Kötüydü

24 Nisan 2024 20:15
Artsy (Ankara) Garson Tavırları Kötüydü

21 Şubat 2024 16:48
Müge sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 12:41

18 Nisan 2024 10:03