Handan sonuçtan hiç memnun değil

Optimum AVM (İzmir) Eski Bina Otoparkı Yer Yok.

15 Haziran 2023 12:31

Optimum otoparkında özürlü yerini her yeri kiraya vermişler yer yok alt otoparka koyayım diyorum orası da hafta içi hep kapalı beni mecbur öteki binanın otoparkına koymaya zorluyorlar. Peki ben Migros'tan nasıl alışveriş yapıp arabama taşıyacağım? Para için insan sağlığını hiçe sayan bir işletme egzoz gazı içinde insanları çalıştırıyorlar kendilerini çok bozdular yazık

26 Haziran 2023 19:22

Geçen hafta şikayetimi dile getirdim fakat değişen hiçbir şey yok bugün yine bayram arefesinde eski bina otopark girişi yaptık yine arabamızı koyacak bir tane yer bulamadık zaten her yer kiraya verilmiş alt otopark desen yine kapalı ben yeni binaya gidip oraya arabamı koyup tekrar geri gelip Migros'a alışveriş yapmaya gidiyorum yani Anlayacağınız ölme eşeğim ölme resmen insanlara eşsek gibi bizim dediğimiz yere koymak zorundasınız deniyor ben optimumu seviyorum başka AVM ye gitmek istemiyorum ama bizi umursayan yok maalesef.

Ek
Ek
Handan
Handan
22 Haziran 2023 14:24
Optimum AVM (İzmir) Eski Bina Otoparkı Yer Yok.

Bana kesinlikle bir çözüm önerilmedi ben otoparkta yer yok diyorum hayır var diyorlar aşa otopark hep kapalı diyorum açılacak ya da açılmayacak da denmiyor sadece aramış olmak için arıyorlar otoparkın yarısı zaten kiraya verilmiş insanlar egzoz kokusu içinde çalıştırılıyor yazık.

Optimum AVM (İzmir) Otopark Sorunu

17 Haziran 2023 00:05