Optik Shop Firması Satın Almış Olduğum Ürünü Yollamıyor.

15 Eylül 2023 16:191.997
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
Optik Shop süreçle ilgili sürekli bilgilendirdi ve sorunu çözmek için ugrastilar. Geçte olsa urunu teslim ettiler. Sorun distribütör kaynakliymis. Teşekkürler...

13 Temmuz 2023 tarihinde Optik Shop firmasından 1231 sipariş numarası ile aldığım Rayban Gözlük 2 aydan fazla süre geçmesine rağmen gönderilmedi. Firmaya düzenli olarak ürünün ne zaman gönderileceğini soruyorum fakat bir türlü cevap alamadım. En son 3 hafta önce firma yetkilisi 2 haftaya kadar gönderilir dedi. Fakat hala gönderilmedi. Sorunumun acil olarak çözülmesini bekliyorum.

21 Eylül 2023 13:46 (Şikayetten 5 gün sonra)

Konu hakkında müşterimiz telefonda bilgilendirilmiştir. Ürün yurt dışı fabrikadan resmi distribütör tedarikli olduğu ve gümrük işlemlerinden geçtiği için, müşterilerimizin bilgisi ve onayı dahilinde bu süreç yürütülür.

2023 yılında distribütörümüz kaynaklı, ülke genelindeki optik mağazalarına sevkiyatlarda gecikme yaşanmıştır. Tedarik zincirince yaşanan gecikmeden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Firmamız; tedarik için öngördüğü süreyi aştığı zaman müşterilerimizi mağdur etmemek için koşulsuz ücret iadesi yapabileceğini her zaman belirtir. Aynı zamanda; iade sağlandıktan sonra şirketimize gelen ürün için öncelik yine iade sağlayan müşterimizindir.

29 Eylül 2023 11:01

Optik Shop aradı, burada yazdığı sorunu banada anlattı. Beni mağdur etmemek adına esnaf arkadaşlarından en geç 2-3 gün içinde ürünü ödünç tedarik edip sevk edeceğini iletti. Fakat teslimat yapılmadı. Para iadesi önerdiler fakat ürün fiyatı neredeyse 2 katına çıktı.

29 Eylül 2023 11:41

Konu hakkında Müşterimize tekrar telefonda bilgi verilmiştir. Distribütörümüz kaynaklı, Yurt dışı tedarik zincirinde yaşanan sorunlardan dolayı gecikme için üzgünüz. Müşterimiz ürünü bekleyeceğini beyan etmiştir. Ürünü ivedi olarak teslim etmek üzere çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü belirtiriz. Saygılarımızla, Optik Shop Müşteri İlişkileri

3 Kasım 2023 12:07

3 Kasım 2023 12:48

Ürünü müşterimize teslim ettik. Temmuz ayında distribütörümüz taraflı yurt dışı tedarik zinciri kaynaklı yaşanan sorunlardan dolayı gecikme için üzgünüz. Bu gecikmeyi müşterimize başka bir ürüne özel teslimat ve indirim sunarak tekrar telafi etmek isteriz. Müşterimize bu süreçte gösterdiği anlayış ve nezaketleri için teşekkür eder, Yeni güneş gözlüğünü iyi günlerde kullanmasını dileriz. Saygılarımızla Optik Shop Müşteri İlişkileri

Optikshop.com.tr 3 Aydır Kargolanmayan Gözlük

Hatice
19 Ekim 2023 13:451.936

"Optik shop kısa sürede gözlüğümüzü tedarik etti. Bilgilendirmesinden Dolayı Tarık Beye teşekkür ederiz. Ürün orijinal ve firma güvenilir. 3 aya kadar bekledik ama ürünümüzü sıkıntısız teslim ettiler. Teşekkürler Optikshop"

Sipariş Verildi, 3 Ay Geçmesine Rağmen Gözlük Teslim Edilmedi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Ahmet
7 Ağustos 2025 16:3896

13.05.2025 tarihinde Optik Shop internet sitesinden Persol PO1020S 113256 model gözlük siparişi verdim. Sipariş numaram:...

Optikshop.com.tr Üzerinden Sipariş Gelmemesi

Akhmed
20 Temmuz 2023 12:122.089

"Teşekkür ederim çözüldü"

Optikshop.com.tr Üzerinden Sipariş Gelmemesi

Beste
6 Ekim 2024 12:534.205

"Geçte olsa sorunumun çözülmesi için destek ve yardımları için hilal hanıma teşekkür ederim."

Helin
26 Ocak 2024 13:111.723

Merhaba, Eyewear sitesinden 06.12.2023 tarihinde bir sipariş verdim. Ürünlerin beş gün içinde teslim edilmesi bekleniyor...