03 Temmuz 2024 01:52

18/12/2023 tarihinde tepeden tırnağa tüm vücut lazer epilasyon amacıyla opia beauty lounge firması ile anlaşma yaptık. Anlaşmada 8 seansta tüm vücuda lazer atışı yapılacağını beyan ettiler. Fakat gittiğim tüm seanslarda umursamaz bir şekilde vücudumun bir kısmına atış yapıp, bir kısmını üstünkörü yaparak yapmayı vaat ettikleri hiçbir şey yapmadılar. Defaatle uyarmama rağmen normal şartlarda bir saat sürmesi gereken lazer seansları her defasında 10-15 dakika içerisinde bitti. Sözleşmeden bu yana 7 ay geçmesine rağmen vücudumda değişen hiçbir şey olmadı. Kısaltma makinesi ile ensemden saçlarımı kestiler ve şu an saçlarımın olduğu bölgeye lazer atışı yaptırmak zorundayım. Ensemde kalıcı bir yanık izi oluştu. Göbeğimi hızlı atış yaptıkları için göbeğimi yaktılar, başlık izleriyle 1 ay boyunca dolaşmak zorunda kaldım. Bugün yavaş atış yapın dememe rağmen hızlı hızlı atış yaparak bacağımın içini yaktılar. Firmanın sahibi B***** bey'e bu şikayetleri defalarca anlatmama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı. Her seans sonrası Instagram'dan şikayet etmeme rağmen asla umursanmadım. Çalışan Ö*** hanım her seansta ben güler yüzlü davrandıkça beni tersledi, beni psikolojik ve fiziksel olarak birçok kez mağdur etti. Ben sözleşmede istenilen parayı yatırdım ama bu firma sözleşmesine uymadı. Bana asla tepeden tırnağa lazer atışı yapılmadı.

profile profile

Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 13:37
Enza Güzellik Merkezleri Epilasyon Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Esteasil Estetik Ve Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyeti Sıfır!

16 Ağustos 2024 17:27

21 Ekim 2024 11:09
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 17:10
Lazer Tedavisi Sonrası Yanıklar Ve İade Sorunu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 15:53