Opel center firması ile yaşanan sorunlar

17 Temmuz 2024 10:52

Ankara Etimesgut O.S.'de yerleşik Opel Center adlı dükkandan 3 adet orijinal GM Corsa D kapı kilidi satın aldım. Ödemeyi yaptım, ürün geldi. Paketi açarken videoya çektim; biri GM, ikisi yan sanayi üretimi idi. Dükkanı aradım, durumu anlattım. 'Gönder, değiştirelim' dediler. Gönderiyi de paketleme esnasında videoya çektim. İçine not yazdım. Kargo etiketini fotoğrafladım. Kargo takipten teslim edildiğini de kayıt altına aldım. Fakat aradan 5 gün geçmesine rağmen, dükkanda hemen herkesi telefonla aramış olmama rağmen, firma sahibi H****** D***** adındaki vatandaş ile yazılı ve sözlü olarak WhatsApp üzerinden defalarca aramış olmama rağmen sadece yalan dinledik. Ama ürünlerim gönderilmedi. (Bütün yazışmalar kayıtlı ve Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyeti'ni zamanında bilgilendirdim ve onların yönlendirmesi ile kayıt altına aldım.) Şimdi avukatım aracılığı ile Tüketici Mahkemesi'ne müracaat edip hakkımı adalet yoluyla arayacağım.

17 Temmuz 2024 12:25

Yazımdaki Bu düzeltmeyi kim yaptı ise ya Türkçe bilmiyor veya kasıtlı yapıyor. Başlığı okuduğunuzda ne anlıyorsunuz.? Cümle öyle kurulmuş ki sorun firmada değil sanki kilitteymiş gibi anlaşılıyor. Halbuki başlıkta vurgulanan sorunun firmada olduğu idi.

17 Temmuz 2024 12:27

Opel Center firmasıyla yaşanan sorunlar. Olabilirdi.

19 Temmuz 2024 23:56

Şikayet var'a başlığı değiştirdiği için teşekkür ederim. Kilitler nihayet geldi ama arka kapılar için değil ön kapılar için telefon edip firma sahibi h. D. Ye söyledim. Onlar arka kapılara da olur dedi. Ama ön kapı kilitlerinde arka kapılarda olması gereken "çocuk kilidi" özelliği yok. Yani bıktım. Alışveriş yaparken benim çektiğim sıkıntıyı çekmeyin. Anlayan anladı.

07 Ekim 2023 01:08
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 17:00

06 Mayıs 2024 10:28
Sonay sonuçtan çok memnun

Siparişim Ne Ürünle Ne Cevapla Geldi!

31 Ekim 2025 20:54
"Mağduriyetim giderildi. İlgi ve alakası için h*** beye teşekkür ederim."
siparisim-ne-urunle-ne-cevapla-geldi-2.jpg
siparisim-ne-urunle-ne-cevapla-geldi-1.jpg