Emre sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland Motor Arızası - Opel Global Şikayet

Opel Crossland Motor Arızası - Opel Global Şikayet
Emre
22 Ağustos 2024 14:40

Opel global - Opel şikayet motor arızası

10.08.2023 yılında Opel Crossland 1.2 110 HP Essential marka aracımızı Altunizade Opel Global şubesinden aldık. Daha 1 sene yeni doldu. Yıllık bakımını yaklaşık 3 hafta önce yine Altunizade Opel Global de yaptırdık, aracımız 6.000 km dedir. 18.08.2024 tarihinde aracımız motor arızası verdi. Yeni ve düşük km bir araçta böyle bir hatayla karşılaşmamıza anlam veremedik. 19.08.2024 tarihinde aracımızı Altunizade Opel Global bayisine sabahtan bıraktık. H**** B**** Bey aracı teslim aldı. Gün boyu kimseden geri bildirim alamadık, ikame araçta verilmedi. 20.08.2024 Salı günü tekrar bayiye gittik, gerekli kayıtlar açıldı havuza düştü süreciniz haber bekliyoruz diyerek bizi tekrar gönderdiler, ikame araç hala verilmedi.
21.08.2024 tarihinde tekrar gittiğimizde Servis danışmanı H**** B**** Bey ve şef A***** Bey Fransa’dan haber beklediklerini yine aynı şekilde kayıt açıp beklediklerini söylediler. Garanti kapsamında aracın iadesini talep etmekteyiz. İlgili iade sürecinin başlamasını ve gerekli işlemlerim yapılmasını talep ediyoruz.

profile profile profile

Salih
Salih

Emre bey merhaba. Aracım 2019 model uzatılmış garantimiz biteli 1 ay oldu aynı arıza lambası yandı ve aracı servise götürdüm. Bakıldı ve motorda aşınma değerler üzerinde olduğundan aracın motor değişimi olması gerektiği söylendi. Ve 5 yıldır serviste bakımı olan aracın motor değişiminin garanti kapsamında olması için talep açtım ve bekliyorum. Acaba sızın aracın son durumu ne oldu. Bilgi verirseniz sevinirim. 3 silindir araçların trigel kayışları motor içinde ımıs. Oradan kaynaklı sorun olabileceği söylendi. Ya da bu 3 silindir araçların kronik sorunu gibi duruyor sizden bu hususta bilgi bekliyorum. Geçmiş olsun teşekkürler

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crosland 1.2T Motor Arızası Ve Güvenlik Endişesi: Araç Değişimi Talebim Cevapsız Kaldı

Özkan
07 Temmuz 2025 10:19
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
21 Eylül 2023 18:10